Szombaton jön a főpróba

Kozarmisleny_-_Pmfc-019

Tombol a nyár, nyakunkon a bajnokság rajtja, ám még mielőtt nekivágna az NB III Közép-csoport új idényének a PMFC, még vissza van Márton Gábor tanítványai számára a felkészülés főpróbája. A piros-feketék szombaton délután felkerekednek, a játékosokat és a stábot szállító csapatbusz úti célja pedig a horvátországi Pozsega városa lesz.

A mecsekaljaiak hatodik, egyben utolsó edzőmeccsüket a szintén harmadosztályú NK Slavonija Pozega ellen játsszák, augusztus 5-én, 18:30-tól. A Papuk-hegység által körülölelt hangulatos város stadionjába jó emlékekkel térhetünk vissza, legutóbb ott tett látogatásunk során ugyanis 6-2-re nyertünk Robert Spehar alakulata ellen.

Bár a kerettel tartanak, pályára nem léphetnek sérültjeink, Horváth Adrián, Varga Tamás és Kónya Kornél. Mindenki más azonban hadra fogható, s minden bizonnyal új játékosaink ismét megmutathatják magukat, köztük korábbi hátvédünk, Nagy József is, aki múltkor végigjátszotta az Eszék II. elleni edzőmeccsünket.

Pozsega egyébként közel két órás autóútra van Pécstől. Ha van olyan szurkolónk, aki szombaton ide is elkísérné a PMFC-t, annak a határátkeléshez célszerű Drávaszabolcs felé indulni, majd onnan végig az 53-as utat követni. Már csak azért is megéri utazgatni, mert a felkészülési mérkőzésről nem készül élő közvetítés. Meccstudósításra, illetve helyszíni videós értékelésre azonban most is számíthatnak drukkereink.


Felkészülési mérkőzés
2017. augusztus 5., szombat, 18:30
NK Slavonija Pozega – PMFC
Pozsega, Ul. Antuna Mihanovića 10.


Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

OLVASTA MÁR?

14355040_1174330045921241_7353898996844881260_n

Ismét futballünnep Mecsekalján

Igyekszünk megadni a módját szezonbeli utolsó hazai bajnokinknak! Aki május 27-én kilátogat a Stadion utcába, az biztosan nem fog unatkozni, ugyanis az NB III-as meccs ...