PMFC-bérlet: Pénteken indulhat a roham!

Augusztus 18-án, péntek reggel 8:00 órától kezdjük árusítani bérleteinket a PMFC Stadion utcai klubházában (Pécs, Stadion u. 2).

Tudjuk, hogy nem siettük el a bérletértékesítést, de az utolsó percig bíztunk a szövetség méltányosságában és mint ismert, végül meg is kaptuk az örömhírt, a szezon során a Stadion utcában játszhatjuk bajnoki meccseinket. Azt talán mondanunk sem kell, a PMFC stadionja teljesen más lehetőségekkel és kialakítással rendelkezik, mint a kozármislenyi létesítmény. Nem egyetlen lelátót kell felosztanunk a bérletesek, korábbi játékosaink, VIP-vendégeink, illetve a játékosok hozzátartozói és a jegyet vásárló szurkolóink között, ezért csak a hét elején tudtunk pontosan tervezni.

Mostanra azonban minden adva van ahhoz, hogy szurkolóink hozzájuthassanak a jegyekhez, bérletekhez. Péntek reggel 8:00 órától az emeleti bérletpénztár 17:00 óráig áll nyitva a szurkolók előtt. Első hazai mérkőzésünket augusztus 19-én játsszuk, ezért közvetlenül a Kozármisleny FC elleni rangadó előtt is megvásárolható a bérlet! A pénztár aznap 15:00 órától lesz nyitva, ugyanúgy a klubházban.

Jegyárainkon idén sem emeltünk, a belépőjegy továbbra is 500 Ft-ba kerül majd. A bérleteket is változatlan áron, 5 000 Ft-ért árusítjuk, amiért 15 bajnoki mérkőzést, illetve valamennyi Magyar Kupa-találkozónkat meg lehet tekinteni.

Ahogy tavaly, úgy idén is lehetőségük van szurkolóinknak kifejezni a PMFC-hez fűződő szorosabb kötődésüket. Az ugyancsak az összes hazai mérkőzés megtekintésére jogosító Támogatói Bérlet 20.000 Forintba kerül. A bérletek névre szólnak, ugyanakkor nincsenek szektorhoz kötve.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram