Csak a gólok hiányoztak, de azok nagyon

Nagyon bíztunk benne, hogy az újabb hazai bajnokinkon ismét három pontot szerzünk – sajnos egy sem lett belőle. A Budapest Honvéd-MFA II. elleni meccs nem a szájízünk szerint alakult: ahelyett, hogy a mérkőzés elején vezetést szereztünk volna, bő félórát követően ellenfelünk betalált egy büntetőből. De volt még vissza egy óra, s nagyon úgy tűnt, csak idő kérdése, hogy mikor egyenlítünk, s hogy ezt követően mikor szerezzük meg a vezetést.

Már az első félidőben simán fordíthattunk volna. Ha a szünetben 3-1-re vagy 4-1-re vezetünk, senki nem szólhat semmit – de sehogy sem akart a labda a hálóba kerülni. Persze pontosabban is kellett volna célozni, 10 méterről nem a kapust kell telibe találni, hanem az egyik sarkot. A második félidőben továbbra is nagy fölényben voltunk, perceken belül Nagy József és Károly Bálint is próbálkozott, de Horváth Andrásnak ezen a napon nem lehetett gólt lőni. Nagy kár érte: a látottak alapján ezt a meccset gólokkal kellett volna nyernünk, ehelyett fájó vereséget szenvedtünk.


NB III. Közép-csoport, 3. forduló.
Pécs, PMFC Stadion, 1300 néző. Vezette: Szommer.
PMFC – Budapest Honvéd-MFA II. 0-1 (0-1)
Gólszerző: Stojacovic (32. – 11-esből).

PMFC: Sólyom – Nagy J., Horváth A., Fellai, Turi – Rácz (Füredi, 74.), Koller – Kónya D. (Frank, 66.), Wittrédi, Károly B. – Mojzer (Bata, 57.). Vezetőedző: Márton Gábor.

Budapest Honvéd-MFA II.: Horváth A. – Falusy, Nemes, Bence Sz., Gergényi – Bodrogi, Király (Hegedűs, 58.) – Tömösvári (Májer, 13.), Stojacovic, Bíró – Lukács. Vezetőedző: Pisont István.


További eredmények: Tiszakécske–Kozármisleny 4-1, Makó–Szentlőrinc 1-2, Dabas–Vecsés 2-3, Mórahalom–Hódmezővásárhely 3-0, Rákosmente–Iváncsa 1-1, Dunaújváros–Szekszárd 2-0, SZEOL–Paks II. 1-0.

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram