Többet nyertünk egy meccsnél!

Zsinórban negyedik bajnokiját is megnyerte csapatunk, ráadásul ezúttal egy közvetlen rivális otthonában győztünk, ami különösen nagy okot ad az örömre. A harmadik helyezett Dunaújváros vendégeként léptünk pályára, s mindenki tisztában volt vele, hogy most nem szabad kikapni, meg kell szerezni a három pontot, mert akkor gyakorlatilag kijavítjuk a gyenge rajtot.

Az első félidőben aztán kapkodhattuk a fejünket, mert bizony potyogtak a gólok – négy is esett ebben a negyvenöt percben, szerencsére ebből hármat mi szereztünk. Horváth Adrián találatával kerültünk előnybe, Cseri nem sokkal később egyenlített, ám ezt követően Koller Krisztián kétszer is beköszönt. Pedig ennél még több volt benne, pár óriási ziccert is elhibáztunk…

A második félidőben sokkal kevesebb helyzetet alakítottak ki a csapatok, mint az elsőben, mi nem is tudtunk betalálni ellenfelünk kapujába, a Dunaújváros azonban eredményes volt, szerencsénkre csak egyszer, ami azt jelentette, hogy megszereztük a három pontot! Nagyon kellett egy ilyen bravúr, szép volt, fiúk! Ráadásul az eredmények úgy alakultak, hogy 3 pontra megközelítettük az első helyet!


NB III., Közép-csoport, 8. forduló.
Dunaújváros, 200 néző. Vezette: Farkas.
Dunaújváros–PMFC 2-3 (1-3)
Gólszerzők: Cseri (21.), Ferencz (74.), illetve Horváth A. (18.), Koller (23. – 11-esből, 33.).

PMFC: Gőcze – Kónya K., Nagy J., Fellai, Szabó R. – Rácz (Wittrédi, 63.), Horváth A. – Bata(Puskás, 86.), Koller, Károly B. (Mojzer, 90.) – Kónya D. Vezetőedző: Márton Gábor.


Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram