Nyugodt körülmények között

IMG_7360

Csütörtökön Vári Attila, a PSN Zrt. vezérigazgatója tartott megbeszélést a játékosoknak és a szakmai stábnak, amelyen „értelmezte” az önkormányzat ismert, szeptember 7-ei döntését, amelyen a PMFC támogatásáról volt szó.

A sportvezető mindenkit megnyugtatott, hogy a város és a PSN Zrt. nem hagyja magára a PMFC-t, és nem arról van szó, hogy nem üzemelteti, főként nem, hogy megszünteti az NB III-as együttest, hanem arról, hogy a korábbi gyakorlattól eltérően a jövőben nem közpénzekből, hanem a piaci szféra, azaz szponzorok bevonásával teremtik elő a működéshez szükséges összeget.

A csapat előtt továbbra is az NB II-es, profiligába történő feljutás a cél, amelyhez az utóbbi hetek négy győzelmével egy nagy lépést már meg is tettünk, és így már csak három pont választ el minket a listavezető szegediektől.

OLVASTA MÁR?

Öregfiúk-042

Mindenki tudja, hogy Dárdai a gólkirály

LAPSZEMLE: A sorrendben negyedik, idei első regionális torna zajlott le a kovácstelepi sporttelepen a labdarúgó országos kispályás veterán bajnokság keretében, amelyet 60 éven felülieknek írtak ...