Muszáj győznünk szombaton

Nagy lehetőséget szalasztott el a PMFC, amely nem tudta értékesíteni helyzeteit és a támadóknak csupán büntetőből sikerült betalálniuk az Iváncsa KSE ellen. A 2-2-es döntetlennel záruló NB III-as mérkőzésen a piros-feketék mindkét találatát Wittrédi Dávid szerezte, aki nyolc góljával átvette a vezetést a házi góllövőlistán, ám most nem ez foglalkoztatja.

– Úgy éreztem a lefújás után, hogy fizikailag tényleg minden tőlünk telhetőt beletettünk a mérkőzésbe – így Wittrédi Dávid. – Nagyon sok erőt mozgósítottunk az Iváncsa elleni győzelem érdekében, de még így is csak egy ponttal kellett beérnünk. Az első félidőben lezárhattuk volna az összecsapást. Nagyon csalódott vagyok, hogy a rengeteg lehetőséget nem tudtuk gólokra váltani.

Mondhatjuk, hogy rajtad annyira nem múlott, hiszen mindkét javunkra megítélt büntetőt belőtted?

– A 11-esek értékesítése nem ugyanolyan, inkább nyertünk volna egy sima mezőnygóllal. Adódtak helyzeteim, ott volt az elején az a lövés, ami a kapufa tövéről pattant kifelé, vagy később egy visszatett labda, amit sajnos nem sikerült eltalálnom. Nyilván, ha ezek közül akár csak egy bemegy, akkor nyerünk. Nem mentegetőzöm, az én felelősségem is megvan a döntetlenben.

Pmfc-Ivancsa-020

A nem várt iváncsai fordulat után hamar visszajöttünk. Ezek szerint ez nem zavarta meg a társaságot?

– Így igaz. Kijöttünk a második félidőre, egyből megszereztük a vezetést, volt pár támadásunk, de amire feleszméltünk, már 2-1-re az ellenfél vezetett. Gyakorlatilag három perc leforgása alatt két talált góllal megfordították a meccs állását a vendégek, akik nem igazán voltak veszélyesek a kapunkra. Szerencsére hamar visszajöttünk a meccsbe, és bár volt bő 25 percünk, semmi sem sikerült.

Valóban nagy kár érte, de még van idén egy lehetőségünk a SZEOL ellen!

– Szombaton muszáj győznünk, hiszen az a célunk, hogy a végén megnyerjük a bajnokságot. Az előző mérkőzésen elkövetett hibákat igyekszünk kiküszöbölni, számunkra csak a győzelem az elfogadható. Nem hajthat minket a visszavágás, csak a találkozó megnyerése lebeghet a szemünk előtt. Bevallom, én még mindig látok rá esélyt, hogy az első helyen teleljünk.

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram