Elég lenne, ha csak a gólok hullanának

Nagyon úgy fest, hogy az időjárás nem kedvez a PMFC-nek akkor, amikor hazai pályán készülnek játszani a piros-feketék. Most szombatra is esős idő várható, ettől függetlenül számítunk kitartó szurkolóinkra, hiszen listavezető labdarúgócsapatuk az NB III Közép-csoport 21. fordulójában a Rákosmente KSK gárdáját látja vendégül, március 31-én, 16:00 órától.

A pécsiek a legjobb hazai mérleggel rendelkeznek a szezonban, Károly Bálinték idén eddigi tíz itthoni fellépésükből hetet sikerrel vettek, és csupán kétszer végeztek döntetlenre, míg egyszer maradtak pont nélkül. Pályaválasztóként szintén kimagasló számú gólt szereztek a mieink, egészen pontosan huszonhatot, míg ennek fordítottjára csupán hét válasz érkezett.

Ezzel szemben a Helm András vezette Rákosmente KSK alakulata jelenleg a tabella kilencedik fokát foglalja el. Idegenben két győzelem, két döntetlen, illetve hat vereség a mérlegük. Mindezek ellenére nem lesz könnyű dolguk a hazaiaknak, de remélhetőleg szép és eredményes játékkal sikerül itthon tartani a fővárosi XVII. kerületi kék-fehérek ellen a három pontot, ezzel együtt pedig megőrizni az első helyet.

A március 31-én, szombaton 16:00-kor kezdődő PMFC – Rákosmente KSK mérkőzésre érvényes belépőket keresse majd a helyszínen a B-közép bejáratánál, a Stadion utcában található 2-es, illetve északon, a Szigeti útnál a 4-es és 5-ös hazai pénztárban. Belépéshez a B-közép szektorba a 3-as, az északi ülő szektorba az 5-ös kaput javasoljuk. Kapunyitás: 15:00-tól.

A belépők ára egységesen 500 Forint, ugyanakkor 14 év alatt és 65 éves kor felett ingyenesen tekinthető meg az összecsapás. A mérkőzésre érvényesek a PMFC éves, valamint tavaszi szezonbérletei egyaránt. Szurkoljunk minél többen a helyszínen Márton Gábor vezette csapatunknak. A találkozót ezúttal is élő, szöveges formában közvetítjük a pmfc.hu-n!

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram