Iváncsán zárjuk a szezont

Vasárnap rendezik az NB III Közép-csoport 30., egyben utolsó fordulóját. A Márton Gábor vezette PMFC, amely a második helyen áll, a záró játéknapon a már biztosan bronzérmes helyen végző Iváncsa KSE otthonába látogat.

Közben pedig mindenki Szentlőrinc-drukker is lett. Az biztos, hogy őket is hősként ünnepelnék Pécsen, ha hétvégén bravúrt okoznának vendéglátóik otthonában.

Június 3-ai, idegenbeli mérkőzésünknek még bőven van tétje, hiszen a piros-feketék még bajnokok is lehetnek, ám ehhez egy időben egy másik pályán is szerencsésen kell alakulnia az eredménynek.

Mint ismert, a Tiszakécske múlt héten egy tizenegyessel 1-0-ra verte a Hódmezővásárhelyt, ezzel beelőzte csapatunkat a tabellán, amely emlékezetes körülmények között ért el 0-0-s eredményt otthon a Dabas ellen.

A Bács-Kiskun megyeieknek 68, míg a baranyaiaknak 67 pontjuk van egy fordulóval a bajnoki szezon vége előtt. Nincs veszve azonban semmi, akár a pécsiek is kikerülhetnek bajnokként az ádáz küzdelemből.

Vázoljuk fel a lehetséges hétvégi forgatókönyveket! (A bajnokság végső helyezéseinek megállapításakor sorrendben a pontszám, a több győzelem, a jobb gólkülönbség, majd a több rúgott gól számít.)

  • Ha labdarúgócsapatunk vasárnap legyőzi idegenben az Iváncsa KSE alakulatát, de a Tiszakécske nem tud nyerni, mi vagyunk a bajnokok.
  • Ha mi – legalább – döntetlent játszunk, riválisunk viszont kikap, szintén bajnokok vagyunk, jobb gólkülönbséggel.
  • Minden más esetben a Tisza-partra kerül az aranyérem.

Most vasárnap tehát két baranyai csapatnak is szurkolunk, hiszen egyáltalán nem esélytelen, hogy a szentlőrinciek megtréfálják a jelenlegi éllovast.

Az Iváncsa KSE elleni idegenbeli szezonzáró mérkőzés vendégjegyei szépen fogynak, szinte alig maradt a pénztárunkban. A rendezőkkel folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, sajnos azonban legjobb szándékuk ellenére sem tudnak a pályabejáráskor előre meghatározott megengedett nézőszámnál több szurkolót beengedni a sporttelepre.


NB III Közép-csoport, 30. forduló
2018. június 3., vasárnap, 17:30
Iváncsa KSE – PMFC
Helyszín: Iváncsa Sportpálya


Hajrá, Baranya!

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram