Vásárolja meg PMFC-bérletét!

Továbbra is zajlik a bérletárusítás, a Stadion utcai klubház emeleti pénztára hétköznaponként 8:00 órától 16:00 óráig áll nyitva a szurkolók előtt. A bérleteket változatlan áron, 5 000 Ft-ért árusítjuk, amiért a szezon összes hazai bajnoki mérkőzését, illetve valamennyi Magyar Kupa-találkozót meg lehet tekinteni a PMFC Stadionban.

IMG_7457

Ahogy a korábbiakban, úgy idén is lehetőségük van szurkolóinknak kifejezni a PMFC-hez fűződő szorosabb kötődésüket. Az ugyancsak az összes hazai mérkőzés megtekintésére jogosító Támogatói Bérlet 20 000 forintba kerül. A bérletek névre szólnak, ugyanakkor nincsenek szektorhoz kötve.

A 14 év alatti és 65 év feletti szurkolóink (utóbbiaknak a belépésnél személyi, vagy nyugdíjasigazolványt kell bemutatniuk) továbbra is ingyenesen látogathatják mérkőzéseinket. Természetesen, ha támogatni szeretnék a csapatot, vagy emlékbe vásárolnának bérletet, van rá lehetőség.

Tiszteletbérlet korábbi labdarúgóinknak

Klubházunkba – az előző évekhez hasonlóan – továbbra is várjuk korábbi labdarúgóinkat, akik legalább egy alkalommal viselték klubunk mezét felnőtt mérkőzésen. A 2018/19-es szezonra szóló Tiszteletbérlet kiváltásához nem kell mást tenniük, csak személyesen ellátogatni és igényelni a kártyát a Stadion utca 2. alatt.

Fontos, hogy egykori labdarúgóink meccsnapon csak Tiszteletbérletük és egy személyazonosításra alkalmas okmány birtokában léphetnek be ingyenesen a PMFC Stadionba. Kérjük, aki még nem élt ezzel a lehetőséggel, mihamarabb látogasson el a Klubházba és kérje névre szóló díjmentes bérletét!

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram