Meghálálni a szurkolók bizalmát

Vasárnap a Hódmezővásárhelyi FC gárdáját fogadja szezonbeli utolsó hazai bajnokiján a PMFC. A május 26-i találkozó előtt a két csapat vezetőedzője, így Vas László és Szűcs Róbert nyilatkozott a pmfc.hu-nak:

Vas László (a PMFC vezetőedzője):

„Tiszteletreméltó a Hódmezővásárhely utóbbi időben elért eredményei. Ezt bizonyítja, hogy a Honvéd otthonában nyerni tudtak, valamint, hogy sikerült behúzniuk a Makó elleni ki-ki találkozójukat is. Számukra azonban ez sem volt elég a bennmaradáshoz. Nagyon kiegyenlített ez a mezőny, senki ellen sem lehet biztosra menni. Ettől függetlenül az a célunk hétvégén, hogy sikeresen zárjuk a hazai szezonzárót, egyúttal szeretnénk meghálálni a szurkolóknak az egész évben nyújtott kitartó biztatásukat.”

Szűcs Róbert (a Hódmezővásárhelyi FC vezetőedzője):

„Nehéz dolgunk lesz, mert nagyon jól menetel a Pécs. Geiger Norbertet személyesen ismerem, hiszen tőlünk igazolt át és vele együtt alaposan megerősödött télen a játékoskeret. Egy döntetlent jó eredménynek tartanék, különösebb teher már nincs rajtunk. Nálunk nagyrészt egész évben a fiatalok léptek pályára, a meghatározó játékosok szinte végig sérültek voltak. Ez a szezon már így megy végig, zakóba nem szeretnénk belefutni, vasárnap mindent megteszünk a tisztes helytállás érdekében.”

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram