Kiszolgálná a hazai közönséget a PMFC

A Hódmezővásárhelyi FC ellen növelheti kilencmeccsesre veretlenségi szériáját a PMFC NB III-as labdarúgócsapata. A piros-feketék vasárnap (17.30), a szezon utolsó hazai meccsén közönségüket is ki szeretnék szolgálni.

Különböző okok miatt nagyon nehézkesen indult a szezon a PMFC labdarúgócsapata számára, egy ideig a harmadosztályban való bennmaradás sem tűnt egyszerű feladatnak. A tavaszi szezonra viszont nagyon feljavultak a piros-feketék, már nyolc meccse veretlenek, s egy jó hajrával akár még az ötödik helyre is odaérhetnek. Ehhez viszont otthon kellene tartani a három pontot vasárnap, a már biztos kieső Hódmezővásárhelyi FC ellen. Az utolsó hazai mérkőzést a hölgy szurkolók ingyen tekinthetik meg.

pmfc1400-989x600

– Abban hiszek, hogy aprólékosan, lépésről lépésre kell haladni előre, és ha van erre vevő közeg és zajlik a munka, akkor ennek pontokban és helyezésekben meg kell mutatkoznia – mondta a Dunántúli Naplónak Vas László, a PMFC vezetőedzője. – Egy olyan ellenféllel találkozunk, amely mindent megtett azért, hogy bent maradjon. Ugyan ez nem jött össze, de utóbbi két mérkőzését egyaránt megnyerte, ami bizonyítja, hogy egy jó csapatról van szó. Ez az osztály annyira kiegyenlített, hogy bárki bárkit megverhet. Ettől függetlenül a mi célunk az, hogy kiszolgáljuk utolsó hazai meccsünkön a szurkolóinkat.

Szöveg forrása: bama.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram