Kulcsár Árpád újabb diplomát szerzett

A Magyar Labdarúgó Szövetség és a belga Double Pass cég közös szervezésében 4×3 napos Master Class Academy Management (akadémia igazgató) képzés indult, amelyen részt vett, majd a közelmúltban sikeres vizsgát tett a PMFC sportszakmai igazgatója, Kulcsár Árpád.

A képzés célja az volt, hogy a résztvevők olyan képességeket és megfelelő szakismereteket sajátítsanak el, melyekkel hatékonyan tudják irányítani akadémia igazgatóként egy klub utánpótlását, akadémiáját, amellett, hogy versenyképes piaci ismeretekkel bírnak.

A háromnapos kurzusok Telkiben zajlottak a többi elit akadémia vezetőjével, és neves külföldi előadók tartottak órákat a következő témakörökben: struktúra és stratégia, klubmenedzsment, futballfilozófia, csapatfejlesztés és szakmai program, tehetségek beazonosítása és egyéni fejlesztés.

A záróvizsgákat követően a Double Pass képviseletében Jimmy Lelie, míg a Magyar Labdarúgó Szövetség részéről Csányi Sándor elnök és Anthony Radev elnökségi tag mondott köszöntő beszédet, majd a sikeres vizsgázók átvették diplomáikat a szövetség vezetőitől.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram