Baranyai rangadóval folytatódik a szezon

Már a második fordulóban baranyai rangadót rendeznek a labdarúgó NB III Közép-csoportjában, vasárnap (17.00) a Kozármisleny fogadja a PMFC csapatát.

A PMFC nem is kezdhette volna jobban a bajnokságot, hiszen négy gólt vágott az első fordulóban a Szekszárd együttesének, így kapásból a tabella élére ugrott. A pécsiek ezen a pozíción nem is szeretnének változtatni, így baranyai riválisuk ellen is teljes erőbedobással készülnek.

– Mi meccsről meccsre gondolkodunk, és szeretnénk folytatni a megkezdett munkát – fogalmazott Vas László, a PMFC vezetőedzője. – A Kozármisleny ellen sem készülünk másként, természetesen megpróbálunk minél többet kihozni a mérkőzésből, de fogadkozni nem akarok. Nyilván vannak céljaink, s azok eléréséhez megfelelő hozzáállás és teljesítmény kell. Lelkesen dolgoznak a játékosok, aminek nagyon örülök, hiszen a munkának mindig megvan az eredménye.

A Kozármisleny számára azonban nem sült el jól a rajt, Pókos Csaba együttese 1-0-ás vereséget szenvedett a THSE Szabadkikötő otthonában. Feny­vesiék hiába uralták a találkozót, a 72. percben végül mégis a hazaiak találtak be, így nulla ponttal várhatják a piros-feketék elleni összecsapást. Ráadásul a Paksról igazolt különítmény, Jelena Richárd, Berdó Máté és Nagy Ádám – játék­engedély hiányában – még mindig nem léphetnek pályára. A megoldandó feladat nem egyszerű, de Pókos Csaba bízik csapatában.

– Az egyik bajnokesélyes érkezik hozzánk, amely nagyon jól igazolt nyáron, és remek játékerőt képvisel – mondta a Dunántúli Naplónak Pókos Csaba, a kozármislenyiek vezetőedzője. – A legnagyobb gyengeségünk jelen pillanatban, hogy még nem áll rendelkezésünkre a három, Paksról szerződtetett játékos, így a keretünk egy kicsivel vékonyabb, ráadásul 2-3 játékosunk betegséggel bajlódott a héten. Amin mindenképp javítanunk kell az a helyzetkihasználás, még mindig hiányoznak elöl a jó döntések. Ez már tavaly is probléma volt Kozármislenyben, de dolgozunk rajta. Ettől függetlenül biztos vagyok benne, hogy azok a játékosok, akik pályára lépnek, mindent meg fognak tenni a csapatért. Jó idő lesz, jó pálya és két jó csapat, mi már nagyon várjuk a mérkőzést.

Szöveg forrása: Dunántúli Napló

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram