Dunaharasztiba utazunk vasárnap

Labdarúgócsapatunk a sereghajtó Dunaharaszti MTK vendégeként lép pályára az NB III Közép-csoport 11. fordulójában.

Vasárnap idegenben gyarapíthatja tovább bajnoki pontjai számát Vas László vezette labdarúgócsapatunk, amely október 20-án a tabella utolsó helyén tanyázó Dunaharaszti MTK vendégeként lép pályára az NB III Közép-csoport 11. fordulójában. A Pest megyei kék-fehérek 2008 óta állandó szereplői a harmadik vonalnak, az első öt szezon kifejezetten jól sikerült számukra, hiszen a Duna-csoportban egy ezüstöt és egy bronzot, az Alföld-csoportban pedig egy bajnoki címet is begyűjtöttek, de nem léptek osztályt. 2012 után már nem tudtak felállni a dobogóra, a három csoportos NB III-ban jobbára a középmezőnyben végeztek.

A dunaharasztiak az utóbbi három szezonjuk során egyaránt a 11. helyen zártak. Tavaly az utolsó körben harcolták ki a bennmaradást a Nyugati-csoportban, s úgy tűnik, idén is hasonló céljaik lehetnek a bajnokságban. A Króner Péter vezette kék-fehérek jelenleg tíz forduló után nyeretlenül állnak a tabella utolsó helyén. Eddigi párharcaik során csupán kétszer tudtak pontot szerezni, nyolc ízben viszont vereséggel hagyták el a pályát. Érdekesség ugyanakkor, hogy mindkét döntetlenjüket baranyai csapatok ellen, így a Szentlőrinc SE és a HR-Rent Kozármisleny ellen játszották. Rúgott góljaik száma öt, míg saját kapujukat huszonkétszer vették be ellenlábasaik.

Együttesünk nem most találkozik először a Dunaharaszti MTK-val, ugyanis az NB III Közép-csoport 2016/2017-es kiírásában már két ízben is megmérkőztünk velük. A három évvel ezelőtti szezonnyitón, ha nehezen is, de Bodor Márkó góljával nyertünk idegenben 1-0-ra, míg a 2016-os őszi szezonzárón itthon arattunk ellenük 2-1-es győzelmet. Az akkori kezdőnkből mára csupán Kónya Dávid és Koller Krisztián tagjai a mostani keretünknek, utóbbi ráadásul azon a pécsi meccsen gólt is szerzett. Az október 20-i összecsapásra kizárólag a Dunaharaszti MTK Sporttelepen lehet majd belépőjegyet vásárolni. Bővebb szurkolói információkkal a későbbiekben jelentkezünk!


NB III Közép-csoport, 11. forduló
2019. október 20., vasárnap, 14:00
Dunaharaszti MTK – PMFC
Dunaharaszti MTK Sporttelep


Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram