Először találkozunk a Kelen SC-vel

Az NB III Közép-csoport 14. fordulójában az újonc Kelen SC-t fogadjuk a Stadion utcában vasárnap 13:30-kor.

Vas László vezette labdarúgócsapatunk tizenhárom forduló óta veretlenül vezeti az NB III Közép-csoportját. A piros-feketék a következő, november 10-i játéknapon a harmadosztályban újoncnak számító Kelen SC ellen folytathatják eredményes szereplésüket. Az újbudaiakkal korábban még sosem játszottunk tétmérkőzést, így a vasárnap 13:30-kor kezdődő bajnoki összecsapás a két csapat számára az első egymás elleni megmérettetés lesz.

A Kelen SC jelenleg kilenc ponttal a tabella utolsó előtti helyén tanyázik. A fővárosiak mérlege két győzelem, három döntetlen, nyolc vereség, tizennyolc rúgott és huszonhat kapott gól. Harmati Tamás alakulata idegenben eddig még nyeretlen, viszont az elmúlt három forduló egész jól alakult számukra, ugyanis pontot tudtak szerezni a Kecskemét, illetve a Budapest Honvéd tartalékjai ellen, míg a legutóbbi játéknapon 7-0-ra ütötték ki a THSE-Szabadkikötőt.

A november 10-én, vasárnap 13:30-kor kezdődő PMFC – Kelen SC NB III-as bajnoki meccsre érvényes belépőket a meccsnapon keresse majd a helyszínen a B-közép bejáratánál, a Stadion utcában található 2-es, illetve északon, a Szigeti útnál a 4-es és 5-ös pénztárban. Belépéshez a B-közép szektorba a 3-as, az északi ülő szektorba az 5-ös, 6-os kaput használhatják a drukkerek. Kapunyitás 12:30-kor. Szurkoljunk minél többen az újabb siker érdekében!

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram