2-1-es vereség a baranyai rangadón

Labdarúgócsapatunk szezonbeli első fiaskója ellenére továbbra is vezeti az NB III Közép-csoportját.

Vas László vezette labdarúgócsapatunk az NB III Közép-csoport 15. fordulójának baranyai rangadóján a második helyezett Szentlőrinc SE vendégeként lépett pályára. A közel 2000 néző előtt kezdődő összecsapás elején csapatunk dominált, de a 28. minutumban a házigazdák közül Vajda Roland talált be Kovács Benedek mellett, 1-0. Nem sokkal ezután Hegedűs Márk egyenlíthetett volna, ám fejesét megfogta a hazaiak hálóőre. Együttesünknek közvetlenül a félidő előtt sikerült az egyenlítés, egy bedobást követően Németh Márk csúsztatta a labdát a hálóba, 1-1.

A második játékrész hatalmas csatát hozott, míg az 50. percben korábbi játékosunk, Kondor Kristóf révén a vendéglátók tudták növelni az előnyüket, 2-1. A középkezdés után Kónya Dávid hiába juttatta a hazaiak hálójába a labdát, találatát les miatt érvénytelenítette Oláh Gábor. A továbbiakban mindkét kapu előtt kimaradtak a lehetőségek, így aztán 2-1-es hazai sikerrel ért véget a mérkőzés, ami azt jelentette, hogy a NB III-as együttesünk ugyan elvesztette veretlenségét, ám féltávnál négy pontos különbséggel továbbra is vezetjük a Közép-csoportot.


NB III Közép-csoport, 15. forduló
Szentlőrinc, Szentlőrinc SE Sporttelep, 2000 néző. Vezette: Oláh Gábor.
Szentlőrinc SE – PMFC 2-1 (1-1)
Gólszerzők: Vajda (28.), Kondor (50.), ill. Németh (45.).

Szentlőrinc SE: Hajagos – Czuczi, Havas, Keresztes, Popadics – Hleba, Kondor (Horváth F., 54.) – Harsányi (Gellén, 90.), Juhász, Vajda – Tóth M. (Crnojacki, 83.). Vezetőedző: Gombos Zsolt.

PMFC: Kovács – Sági, Gajág, Rácz (Koller, 80.), Németh – Kónya, Futó, Godzsajev (Grabant, 46.), Hegedűs – Máté (Tihanyi, 46.), Geiger. Vezetőedző: Vas László.


Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram