3-1-es győzelmet arattunk Szekszárdon

Az NB III Közép-csoport 16. fordulójának alkalmával a Szekszárdi UFC vendégeként lépett pályára a PMFC. Vas László vezette együttesünk már a 11. percben megszerezte a vezetést, egy szögletet követően Hegedűs Márk ballábas lövése kötött ki a hazai háló jobb felső sarkában. Támadónk ráadásul a 32. minutumban ismét eredményes tudott lenni korábbi klubja ellen, így 0-2-s előnnyel mehettünk a szünetre. A fordulást követően hamar jött az újabb pécsi gól, az 50. percben Kónya Dávid vette be a hazaiak kapuját, 0-3.

A házigazda tolnaiakat háromszor a kapufa mentette meg, míg végül Dienes Páléknak összejött a szépítő találat, így a 76. minutumban Fejes Péter állította be az 1-3-as végeredményt. A szomszédvári gárda otthonában aratott magabiztos győzelmünknek köszönhetően továbbra is négy pontos előnnyel vezetjük a Szentlőrinc előtt a tabellát. Éllovas helyezett csapatunkra még egy tavaszról előrehozott bajnoki mérkőzés vár, jövő vasárnap 13:00 órakor a Kozármislennyel játszunk rangadót a Stadion utcában.


NB III Közép-csoport, 16. forduló
Szekszárdi Városi Sport és Szabadidőközpont, 300 néző. Vezette: Katona Balázs
Szekszárdi UFC – PMFC 1-3 (0-2)
Gsz.: Fejes (76.), ill. Hegedűs (11., 32.), Kónya (50.)

Szekszárdi UFC: Mityók – Kvanduk, Dudás, Márton, Füredi – Kesztyűs, Arena, Budai, Királyházi – Fejes, Péter (Béla, 46.). Vezetőedző: Dienes Pál.

PMFC: Egyed – Sági, Gajág, Futó, Németh – Kónya, Grabant (Szabó, 71.), Nikic, Geiger (Bohata, 61.), Hegedűs – Koller (Tihanyi, 64.). Vezetőedző: Vas László.


Fénykép: teol.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram