Díjazzuk a szurkolói lelkesedést!

75464299_591814248246783_1211691401838854144_o

Kedden értékes PMFC-s nyereményt sorsolunk ki az elmúlt félév során a közösségi médiában leginkább aktív drukkereink között!

Listavezető helyen telelő labdarúgócsapatunk remek fél szezont tudhat maga mögött az NB III Közép-csoport 2019-es idényében. A mecsekaljaiak egyedüliként a mezőnyből tizenhét őszi bajnoki mérkőzésükből tizennégyet győzelemmel zártak, két esetben játszottak döntetlent és csupán egyszer szenvedtek vereséget. A hatvanhárom-nyolcas gólarányról pedig már nem is beszélve.

Az őszi menetelés során a szurkolók is hatalmas támogatást nyújtottak akár a lelátókon, s úgy a klub közösségi média felületein is. Ennek kapcsán a klub vezetősége arra jutott, hogy a leglelkesebb, legaktívabb szurkolók között december 3-án értékes PMFC-t nyereményt sorsol ki. Nem kell mást tenni, mint figyelni és kedden felvesszük a kapcsolatot a szerencsés nyertessel.

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Facebook Comments

OLVASTA MÁR?

foci39

Ma ünnepli születésnapját élő legendánk

Hatvanhat éves lett klubunk legendás középpályása, idősebb Dárdai Pál. A pécsi labdarúgás történetének hosszú históriájában akadtak különleges egyéniségek. Közéjük tartozik idősebb Dárdai Pál is, aki ...