Pécsi gyermekek ünnepét tettük szebbé!

Jótékonysági cipősdoboz akciónk során több mint száz pécsi család karácsonyfája alá kerülhetnek az ajándékok.

A PMFC és a HR-Rent Kozármisleny közös jótékonysági akciót hirdetett azzal a céllal, hogy együtt tegyük szebbé a nehézsorsú gyermekek karácsonyát. A szurkolóktól az elmúlt időszakban rengeteg hasznos ajándék érkezett be cipősdobozokba csomagolva, amely mellé a két klub vezetői, edzői, labdarúgói, valamit dogozói is hozzátették a magukét, így jóval több, mint száz doboznyi szépen becsomagolt, felcímkézett felajánlás gyűlt össze a Stadion utcai klubházban.

– A karácsonyi cipősdoboz akció során ismét nemes ügy mellé álltak a szurkolóink, melyért hálás köszönettel tartozunk – fogalmazott Győri János, a PMFC operatív igazgatója. – Jó érzéssel tölt el, hogy a drukkerek nem csak az ünnepi időszakban, hanem az év bármely részében aktívan kiállnak a klub törekvései mellett és segítenek azok megvalósításban. A PMFC-re ez mindig is jellemző volt és reméljük, hogy a jövőben is így lesz – tette hozzá Győri János.

IMG_0003

A cipősdobozba csomagolt ajándékokat a hét elején Nagy István, az Esztergár Lajos Család- és Gyerekjóléti Szolgálat és Központ igazgatója vette át kollégáival együtt. Az intézmény vezetője elmondta, a csomagokat az elszállítását követően átnézik és ezután nem, valamint életkor alapján rendszerezik, míg végül az így összeállított ajándékokkal az előzetes hozzávetés szerint több, mint száz rászoruló pécsi család és gyermek karácsonyát teszik szebbé.

– Ezeket a különféle ajándékokat előbb életkor és nem alapján rendszerezzük, majd ennek megfelelően keresünk olyan Pécsen élő hátrányos helyzetű gyermekeket és családokat, akiknek az anyagi lehetőségeik nem engedik meg, hogy szép és teljes karácsonyt tudjanak biztosítani. Az összegyűlt ajándékoknak köszönhetően legalább száz családnak tudunk így örömet és boldogságot okozni a városban – mondta Nagy István, az ECSGYK igazgatója.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram