Emlékgálával zárják az évet a pécsi öregfiúk

December 29-én Kecskeméten rendezik a II. Lázár Bence Emlékgálát, amelyen a PMFC Öregfiúk nagy nevű játékosokból álló csapattal vesz részt.

December 29-én (vasárnap) második alkalommal emlékeznek Kecskeméten Lázár Bencére, a gála központi elemét most is egy színvonalas öregfiúk torna adja. Ezen természetesen a PMFC Öregfiúk is ott lesznek. Az egykori pécsi kedvencek a 10 csapatos torna B-csoportjába kerültek, ellenfelünk a Lajosmizse, a KHTK, a Kecskeméti TE és a Magyar Öregfiúk Válogatott lesz. A teremtorna másik csoportjába a Kerekegyházi SE, az F-Group Menedzseriroda, az Újpest FC, a Szolnoki MÁV FC, illetve a Nyíregyháza SFC került. A torna 9:30-kor veszi kezdetét, a mieink először 10:30-kor lépnek majd pályára a Messzi István Sportcsarnokban. A csoportokból az első két helyezett jut tovább az elődöntőkbe.

A PMFC Öregfiúk kerete: Morvai Tamás, Nagy Ervin, Herbert Roland, Lehota István, Vókó Tamás, Lőrinc Antal, Orlovics Gyula, Turi Zsolt, Knézics Barna, Tomka János, Mészáros Ferenc, Ulrich Roland, Pest Krisztián, Gálffy Péter, Szabados József, Sipos János, Végi Jenő (masszőr), Megyeri Károly (csapatvezető).

A II. Lázár Bence Emlékgála programja ITT olvasható el teljes egészében, a gálával kapcsolatos további információk ITT érhetők el!

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram