Január 20-án kezdődik a felkészülés

A hét hetes felkészülés során erős hazai és külföldi együttesekkel is megmérkőzik a PMFC.

Az NB III Közép-csoport őszi szezonját az első helyen záró, illetve a Magyar Kupában a legjobb 16 közé jutó PMFC felnőtt labdarúgói számára tart még ugyan a téli pihenő, ám a játékosok december 27-e óta önálló edzésmunkát végeznek. A szakmai stáb által kiadott, főleg futásokra és erősítésre épülő egyéni program célja, hogy minden futballista megfelelő fizikai állapotban kezdhesse el a téli alapozás.

A csapatmunka január 20-án, hétfőn veszi kezdetét a Stadion utcában, Vas László vezetőedző ekkor tartja az első tréninget a keretnek. A hét hetes felkészülés során 7-8 edzőmérkőzés vár a PMFC-re, beleszámítva az NB I-es Paksi FC elleni Magyar Kupa párharcot. A piros-feketék a tolnai együttesen kívül a horvát Osijekkel, a Cibaliával és a Belsicével, a csoport rivális Szekszárddal, valamint az Érd gárdájával is megmérkőznek majd.

A tavaszi szezon 13 bajnokit, a mecsekaljaiak esetében 6 hazai és 7 idegenbeli mérkőzést jelent ebben az idényben. Az első idei fordulót március 8-án (vasárnap), míg a záró játéknapot május 31-én (vasárnap) rendezik az NB III Közép-csoportjában. A sorsolás az MLSZ adatbankjában már megtekinthető, de a kezdési időpontok itt még nem szerepelnek. A PMFC a tavaszi nyitányon a Taksony vendégeként lép majd pályára.

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram