Első a biztonság, bajnoki zárt kapuk mögött

Az emberek egészsége az első, így a hatósági előírásokat betartva visszavonásig zárt kapuk mögött játsszuk le NB III-as és utánpótlás mérkőzéseinket. További fontos információk az alábbi cikkben.

Amit arról már beszámoltunk, a koronavírus-fertőzés elleni védekezés érdekében rendkívüli jogrendet hirdetett, veszélyhelyzet elrendeléséről döntött szerdai ülésén a kormány. A Magyar Labdarúgó Szövetség előírásainak megfelelve a PMFC ezért visszavonásig zárt kapuk mögött játssza le március 11. után sorra kerülő bajnoki találkozóit. Az intézkedés már a hétvégi, Dabas-Gyón FC elleni NB III-as hazai találkozót is érinti, amelyeket tehát nézők nélkül rendezünk meg a PMFC Stadionban.

Szombati ellenfelünk jól kezdte az idei szezont, hiszen pályaválasztóként 2-1-re felülmúlták a THSE-Szabadkikötő együttesét. Az élvonalbeli edzői múlttal is rendelkező Aczél Zoltán vezette Dabas-Gyón FC legutóbbi sikerének köszönhetően a tabella 7. helyéről várhatja a pécsi összecsapást. A dabasiak soraiban tudhatják többek között a Közép-csoport gólkirályát, a télen a Rákosmente KSK-tól leigazolt Kokenszky Norbertet, aki 15 rúgott találatával jelenleg is magasan vezeti a góllövőlistát.

Vas László vezette labdarúgócsapatunk az NB III Közép-csoport múlt hétvégi tavaszi nyitányán 1-1-es döntetlent játszott az alaposan megerősödő Taksony SE vendégeként Dunaharasztiban. Közvetlen riválisunk, a második helyen álló Szentlőrinc SE szintén nem bírt a Dunaújvárossal, így továbbra is négy pontos előnnyel vezetjük a bajnokságot. Bár a Dabas-Gyón FC-vel szemben jelentős különbség mutatkozik a tabellán, egyáltalán nem vár könnyű összecsapás a piros-feketékre.

A korlátozás az utánpótlás labdarúgó-mérkőzésekre egyaránt érvényes, így azokra a szülők, ismerősök, barátok és érdeklődő szurkolók sem mehetnek be. A szövetség emellett határozatlan ideig felfüggesztette grassroots-programjainak (OTP Bank Bozsik-program, Fair Play Cup, szociális programok) rendezvényeit, tornáit és fesztiváljait is. A hatósági előírásokat a PMFC maximálisan betartja, mert a klubnak az emberi élet és egészség az első és a legfontosabb!

A jegyértékesítést a tavaszi mérkőzésekre ezzel egyidejűleg azonnali hatállyal leállítottuk. Az éves, 5000 Forintért, illetve féléves 2500 Forintért megvásárolt szurkolói bérlettel rendelkezőktől átmenetileg türelmet kérünk, hiszen az igény esetében felmerülő kompenzáció mértéke attól is függ majd, hogy végül hány hazai találkozónk lesz zárt kapus a 2020-as tavaszi idény során. Köszönjük a megértést, a türelmet és a rendkívüli helyzethez való alkalmazkodást!

Honlapunkon és közösségi csatornáinkon a zárt kapus mérkőzések ellenére igyekszünk a lehető legtöbb információt megosztani a mérkőzésekről szurkolóinkkal, illetve az egyéb sajtóorgánumokra kiterjesztett korlátozások ellenére, keressük a lehetőségét annak, hogy a felnőtt csapat mérkőzéseit online közvetítsük. Egy biztos, élő, szöveges tudósításra ezúttal is számíthatnak drukkereink, amelyet a megszokott módon majd a pmfc.hu-n lehet percről-percre figyelemmel követni.

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram