Összefogás az egészségügyi dolgozókért

Közösségi oldalukon számoltak be a pécsi ultrák, hogy már hosszú ideje nem jótékonykodtak, ám elérkezettnek látták az időt csatlakozni egy országos kezdeményezéshez, ezért a Megyei Kórház épületében kialakított, helyi koronavírus-ellátó központ dolgozói számára elsőként 20 darab pizzát szállítottak ki.

– Ez bár szép dolog, önmagában, egyszeri alkalomként nem old meg túl sok mindent, ezért úgy döntöttünk, hogy ha csak ilyen csekély formában is, legalább hetente kétszer megvacsoráztatjuk az egészségünkért kitartóan harcoló kórházi dolgozókat – írják oldalukon.

Egy szintén jótékonykodni akaró pizzériával döntöttek úgy, hogy alkalmanként 10 pizzát vásárolnak tőlük előállítási áron, amit ők bónuszként, nevükhöz hűen saját hozzájárulásukként megdupláznak! A tervek szerint még hetekig vinnének vacsorát a kórházi dolgozóknak, de abban reménykednek a focidrukkerek, hogy szívesen csatlakoznának a csapathoz másik is. Így a jótékonykodókat arra kérik, hogy támogassák ezt a kezdeményezést, hogy Pécs orvosainak, ápolóinak és kórházi dolgozóinak áldozatos munkáját meg tudják köszönni.

– A ti segítségetekkel növekedhet az alkalmanként szállított pizza darabszáma, sőt, a kiszállítás rendszeressége is: ha csak egy pizza árával hozzá tudtok járulni kezdeményezésünkhöz, a pizzéria jóvoltából ez rögtön kettőre emelkedik. A beérkezett hozzájárulásokból kiszállított pizzákról heti rendszerességgel beszámolunk. Bármekkora segítséget szívesen fogadunk, illetve ha van ötletetek, hol és milyen más módszerekkel segíthetnénk, nyitottak vagyunk rájuk – írják.

Számlaszámot és bővebb információ ITT található!

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram