Csütörtökön szurkolói ankét!

anket

Most csütörtökön 17:00 órától PMFC szurkolói ankétot tartunk a Made in Pécs Caféban. Minden klubszimpatizánst szeretettel várunk!

Július 30-án, 17:00 órától PMFC szurkolói ankétra kerül sor a Made in Pécs Caféban (Király-Kazinczy utca sarok). A csütörtöki eseménynek köszönhetően az augusztus 2-án kezdődő NB II-es bajnoki szezon kezdete előtt lehetősége nyílik minden piros-fekete szimpatizánsnak, hogy találkozhasson a mecsekaljai csapat képviselőivel és feltehesse az őt leginkább foglalkoztató kérdéseket a PMFC-vel kapcsolatban.

szurkoloi_anket

A szurkolói ankéton a tervek szerint részt vesz Győri János operatív igazgató és Kulcsár Áprád sportszakmai igazgató mellett Vas László vezetőedző, valamint a gárda pécsi születésű rutinos kapusa, Helesfay Donát. A belépés ingyenes, egyúttal nyilvános a sajtó részére is, várunk mindenkit szeretettel!

OLVASTA MÁR?

FOO20_4

Itt a Fishing on Orfű új fesztiválhimnusza!

Elindult a jegyértékesítés a legbarátságosabb fesztivál hírében álló Fishing on Orfűre. A 2020-as fesztiválhimnuszt a Ricsárdgír írta, a 30Y 20 éves születésnapi koncerttel készül, a ...