Indul a jegy- és bérletárusítás!

Töltsük meg együtt a stadiont a vasárnap esti Dorogi FC elleni hazai szezonnyitón, amelyre 3500 szurkolói belépőt árusítunk!

Klubunk július 28-án, kedden 10:00 órától kezdi meg a Dorogi FC elleni vasárnapi hazai szezonnyitó mérkőzésre szóló belépőjegyek elővételes árusítását. A belépő ára egységesen 1000 Forint. Érdemes mihamarabb beszerezni a jegyeket, hiszen a stadion befogadóképességét figyelembe véve, valamint a szakhatóságokkal egyeztetve klubunk felelősségteljesen úgy döntött, hogy a most hétvégi nyitányon 3500 szurkoló buzdíthatja biztonságos körülmények között a lelátóról a kedvenceket!

belépő

A jegyárusítással egyidejűleg a Stadion utcai klubház emeleti pénztárában elindul a 2020-2021-es idényre szóló szurkolói bérletek árusítását is, melyek nemcsak a hazai Merkantil Bank Liga NB II-es bajnoki mérkőzésekre lesznek érvényesek, hanem a Magyar Kupa-összecsapásokra is. A 12 000 Forintért szurkolói bérletet kiváltók 12 meccs áráért 19 hazai bajnokit, valamint a kupamérkőzéseket is láthatják az idei szezonban a PMFC Stadionban.

szurkbérlet

Korábbi ígéretünknek eleget téve, gondoltunk a tavalyi szezonban éves, illetve féléves bérletesek kompenzálására, hiszen a vírushelyzet okozta zárt kapus, majd pedig felfüggesztett bajnokság miatt leghűségesebb drukkereinket kiesés érte. Ebből kifolyólag tavalyi bérleteseink számára kedvezményesebben, 10 000 Forintért kínáljuk az éves bérletet. A névre szóló bérletek a Stadion utcai klubházban vásárolhatóak meg, kedden 9-17-ig, szerdától péntekig pedig 9-19 óráig.

A 14 éven aluliak és a 65 éven felüliek továbbra is ingyenesen léphetnek be a stadionba, változás azonban, hogy az augusztus 2-án rajtoló szezonban már egy úgynevezett ingyenes regisztrációs jegyet kell kérniük. A hazai meccsek előtti pénztári sorban állást elkerülve az érintett korosztály, tehát a 14 éven aluliak és a 65 éven felüliek számára is kiváltható egy névre szóló állandó regisztrációs bérlet, ennek ára egyszeri 1000 forint.

regbérlet

Klubházunkba az előző évekhez hasonlóan várjuk korábbi labdarúgóinkat, akik osztálytól függetlenül legalább egy alkalommal viselték klubunk mezét felnőtt bajnoki mérkőzésen. A 2020-2021-es szezonra szóló tiszteletbérletet személyesen lehet igényelni a Stadion utca 2. alatt. Fontos, hogy egykori labdarúgóink meccsnapon csak bérletük és egy személyazonosításra alkalmas okmány birtokában léphetnek be ingyenesen a PMFC Stadionba.

tisztbérlet

Jegyáraink a 2020-2021-es szezonban:

Belépőjegy:

• 1000 Forint
• Érvényes az adott dátumbélyegzővel ellátott napon a Szigeti út felőli A-F szektorba, vagy a B-középbe.

Regisztrációs jegy (14 éves kor alatt, 65 éves kor felett):

• Ingyenes
• Érvényes az adott dátumbélyegzővel ellátott napon a Szigeti út felőli A-F szektorba, vagy a B-középbe.

Vendégjegy:

• 1000 Forint
• Érvényes az adott dátumbélyegzővel ellátott napon a Szigeti út felőli vendégszektorba.

Bérletáraink a 2020-2021-es szezonban:

Szurkolói bérlet:

• 12 000 Ft
• Érvényes a PMFC összes hazai NB II-es bajnoki és kupamérkőzésére a 2020-2021-es szezonban.
Megjegyzés: A 2019/20-as szezonban éves, vagy féléves bérletet váltók jóváírást kapnak a kieső tavaszi szezon hazai meccseiért, így számukra a szezonbérlet ára 10 000 Ft.

Regisztrációs bérlet:

• 1000 Ft.
• Érvényes a 14 éves kor alattiak és a 65 éves kor felettiek számára a PMFC összes hazai NB II-es bajnoki és kupamérkőzésére a 2020-2021-es szezonban.

Tiszteletbérlet:

• Ingyenes
• Érvényes korábbi labdarúgóink számára a PMFC összes hazai NB II-es bajnoki és kupamérőzésére a 2020-2021-es szezonban.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram