Az ETO FC Győrt fogadjuk szombaton

NB II-es labdarúgócsapatunk szombaton 18:15-kor a WKW ETO FC Győrt fogadja hazai pályán a Merkantil Bank Liga 3. fordulójában. Az augusztus 8-i találkozót komoly múlt előzi meg, a két klub ugyanis a jogelődöket is figyelembe véve 1955-től kezdődően 90 alkalommal csapott össze egymással az élvonalban: 25 pécsi, 35 győri siker mellett 30 esetben döntetlennel zártak az együttesek. A zöld-fehérekkel legutóbb hat éve játszottuk itthon bajnoki mérkőzést. A 2014/2015-ös szezon során mindkét csapat kiharcoltak a bennmaradást az NB I-ben, a PMFC a 11. helyen, míg az ETO a 8. pozícióban végzett, ennek ellenére mégis búcsúzni kényszerültek az élvonaltól.

A kizárást követően a Rába-partiak második nekifutásra jutottak fel az NB III Nyugati-csoportjából, az elmúlt három idény során pedig meghatározói az NB II-es mezőnynek. A legutóbbi csillagozott évadot a 6. helyen zárták. Tuifel Péter együttese idén még nyeretlen, a 2020/21-es nyitányon 2-1-es vereséget szenvedtek az FC Ajka vendégeként, míg a most szerdai hétközi játéknapon 1-1-es döntetlenre végeztek a Kaposvári Rákóczi FC ellen az ETO Stadionban. Mindezek ellenére nehéz összecsapás vár szombaton a PMFC-re, a vendégek keretét ugyanis több rutinos játékos erősíti, elég csak megemlíteni Priskin Tamást.

A PMFC – WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgó mérkőzés augusztus 8-án, szombaton 18:15-kor kezdődik a Stadion utcában. A találkozó játékvezetője Antal Péter, asszisztensei Kovács II. Gábor és Máyer Gábor, míg a tartalék játékvezető Németh Ádám. Az összecsapást az M4 Sport élőben közvetíti, a sportcsatorna felvezetése 18:00 órakor kezdődik. Jegyvásárlás, pénztár- és kapunyitás, parkolás, stadionbüfé, élő közvetítés – minden fontos meccsnapi tudnivaló egy helyen ITT a szombati bajnokival kapcsolatban. Töltsük meg ismét a lelátókat, számítunk szurkolóink támogatására. Hajrá, Pécs!

fb_cover_eto

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram