Mindkét vezetőedző sok nézőt vár

A Merkantil Bank Liga NB II 7. fordulójában labdarúgócsapatunk a Szentlőrinc együttesét fogadja vasárnap 19:00 órakor a PMFC Stadionban. A baranyai találkozó előtt a vezetőedzők, így Vas László és Marián Sluka nyilatkozott:

Vas László (a PMFC vezetőedzője):

„Minden meccsre próbálunk a lehető legjobban felkészülni, teljesen mindegy, hogy a Szentlőrinc vagy a Vasas ellen játszunk. Jó csapat a vasárnapi ellenfelünk, ahogy látjuk, gyűjtögeti is a pontjait. Senkit nem vehetünk félvállról ebben az osztályban. Nagyon nagy küzdelemre számítok, egy jó mérkőzésre, rengeteg néző előtt.”

Marián Sluka (a Szentlőrinc vezetőedzője):

„Ez egy rangadó, egy igazi futballünnep lesz sok szurkolóval, átérezzük a fontosságát. Az ilyen mérkőzéseken öröm játszania egy profi futballistának, abban biztos vagyok, hogy senkit sem kell külön motiválni. Kiváló hangulat, jó körülmények, jó pálya vár majd minket a PMFC-nél. Attraktív, egyben agresszív összecsapást várok. A pécsi csapat agresszív támadófocit játszik, letámadja ellenfelét, hátul pedig elég stabil. A kerete erősebb a miénknél, de nem annyival, hogy ne lehetne esélyünk akár vendégként is.”

fb_cover_stlorinc

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram