Klubunknál tett látogatást a horvát főkonzul

A klub megalapításának 70. évfordulójából a PMFC Stadionban tett látogatást a pécsi horvát főkonzul, Drago Horvat.

A klub megalapításának 70. évfordulója alkalmából a PMFC Stadion utcai székházába látogatott Drago Horvat, a Horvát Köztársaság Főkonzulátusának főkonzulja, aki elsőként gratulált a jeles évfordulóhoz és további sok sikert kívánt a munkához. Máté János vezérigazgatóval, Kulcsár Árpád sportszakmai igazgatóval és Győri János operatív igazgatóval folytatott beszélgetése során Drago Horvat betekintést nyert a PMFC működésébe, infrastrukturális fejlesztéseibe, de szóba került egy a pandémia utáni, az utánpótlás-nevelést érintő együttműködés előkészítésének lehetősége is.

PMFC_Drago Horvat

Az elképzelések szerint a vírus-helyzetet követően szorosabbá válna a pécsi és többek között a varasdi labdarúgó akadémia közötti együttműködés. Ezt követően a futball iránt elkötelezett horvát főkonzul piros-fekete relikviákkal, így egy névre szóló PMFC-mezzel is gazdagodott, majd pedig klubunk vezetőivel közösen megtekintette az építés alatt álló kovácstelepi Idősebb Dárdai Pál Labdarúgó Akadémiát, amely hamarosan több száz helyi fiatal futballista fejlődésének szolgál majd mindennapi bázisául.

OLVASTA MÁR?

U10: Két tornán is jól szerepeltünk

Újabb bizonyíték, hogy milyen tehetségek rejlenek a PMFC utánpótlásában. Az elmúlt hétvégén két különböző kupán is szerepelt a Jásper Péter és Egri Krisztián vezette PMFC ...
Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram