Nincs megállás a válogatott szünetben sem

FRISSÍTVE: Elmarad a Budapest Honvéd elleni felkészülési mérkőzésünk.

Az eredeti tervek szerint szeptember 4-én, pénteken 17:00 órától a Budapest Honvéd ellen játszott volna felkészülési mérkőzést a PMFC. Időközben azonban változás állt be a csapat programjában és a kispesti edzőmeccs helyett Vas László vezetőedző itthon tart tréninget NB II-es együttesünknek, amely a válogatott szünetet követően a Szombathelyi Haladás vendégeként lép pályára a Merkantil Bank Liga 8. fordulójában szeptember 13-án, vasárnap 17:00 órai kezdéssel.

Korábban írtuk:

Pénteken zárt kapus felkészülési mérkőzést játszunk az NB I-es Budapest Honvéd vendégeként.

A nemzeti csapat szereplése miatt hétvégén nem rendeznek fordulót a Merkantil Bank Ligában, Vas László vezette NB II-es labdarúgócsapatunk számára azonban a válogatott szünetben sincs megállás: szeptember 4-én, pénteken 17:00 órakor az élvonalbeli Budapest Honvéddal játszunk felkészülési mérkőzést a Honvéd-MFA Utánpótlásközpontban. A járványhelyzet miatt az edzőmeccs zárt kapuk mögött kerül megrendezésre, ezért kérjük szurkolóinkat, ne induljanak el a Kispestre, mert nem fogják tudni megtekinteni az összecsapást! A találkozót a megszokott módon élő, szöveges közvetítésünkön keresztül követhetik majd honlapunkon. Köszönjük a megértést!

OLVASTA MÁR?

A PMFC-öregfiúk ismét legyőzték a PVSK-t

Címvédő öregfiúk-labdarúgócsapatunk a Verseny utcában is nagyarányú győzelmet aratott városi riválisa felett. Kijavították múltkori, Harkány ellen hazai pályán elszenvedett bajnoki vereségüket a mecsekaljai öregfiúk, akiknek ...
Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram