Gólzáporral kezdtek a pécsi öregfiúk

Öregfiúk labdarúgócsapatunk két nagyarányú győzelemmel kezdte a bajnoki pontvadászatot.

Szeptemberben elkezdte nagypályás bajnoki szereplését a PMFC öregfiúk együttese az AutóCity Volkswagen Megyei Öregfiú – id. Dárdai Pál csoportban. A pécsiek a nyitófordulóban hazai pályán mértek 10-0-s kiütést a Merenye SE ellen, míg a Pellérd SE elleni elhalasztott találkozót követően legutóbb ismét a Stadion utcában remekeltek a piros-feketék, akik 10-1-re győzték le a Diana SE-t, így szinte hibátlan mérleggel állnak a tabella 3. fokán. A mecsekaljaiak következő bajnoki mérkőzésüket szombaton 16:00 órától játsszák a 7. helyezett Kökény FC vendégeként.

oftabella

Élő Tibor (a PMFC öregfiúk csapatvezetője): ”Az eddigi két bajnoki mérkőzésen magabiztos győzelmeket arattunk, ami a gólok számában is megmutatkozik. Az első két fordulóban 20 találatot szereztünk és csupán 1-et kaptunk. Remélem, a továbbiakban is megmarad a jó formánk.”

OLVASTA MÁR?

Következő ellenfelünk: Kazincbarcika

Bemutatjuk következő ellenfelünket, a Kolorcity Kazincbarcika SC együttesét, amelynek vendégeként csapatunk vasárnap 20:00 órakor lép pályára a Merkantil Bank Liga NB II 4. fordulójában. A ...
Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram