Szurkolói infók a DVSC ellen

Debrecenben játssza következő bajnoki mérkőzését a PMFC. Szurkolóink a meccsjegy.mlsz.hu oldalon is megvásárolhatják belépőjüket a szeptember 28-i összecsapásra.

NB II-es labdarúgócsapatunk a listavezető DVSC vendégeként lép pályára a Merkantil Bank Liga 10. fordulójában. Vendégjegyet elővételben online is meg lehet vásárolni a www.meccsjegy.mlsz.hu weboldalon. A jegyek egységesen 1.500 Ft-ba kerülnek (D4-es szektor).

Mérkőzés napján (2020. szeptember 28., hétfő, 20:00) egy vendégpénztár áll majd rendelkezésetekre, mely mérkőzés előtt 4 órával nyit. A jegyvásárlás nincs regisztrációhoz kötve, így nem kell klubkártya. Büfé természetesen lesz a vendégszektorban is.

DSC_7748_resize

Kedvezmények: a Nagyerdei Stadionba 10 éves kor alatt ingyenes a belépés (2010. július 1. után született gyerekek számára), nekik külön jegyet nem kell váltaniuk, elég az igazolványt felmutatni belépéskor.

Parkolás: a Nagyerdei Stadion rendezvényterén kialakított vendégparkolóban (elkülönítve a sport zónától), a Nagyerdei körút felől megközelíthető szervízúton, valamint a környező utcákban lehetséges.

Felhívjuk a szurkolók figyelmét, hogy a Nagyerdei Stadionban kötelező a szájmaszk használata, így kérünk mindenkit, hogy maszkot feltétlenül vigyenek magukkal, ezt a pénztáraknál, a beléptetéskor, a büféknél és a stadion egész területén igyekezzenek betartani!

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram