Öltözz piros-feketébe a PMFC Shopból!

A Focivilág üzletében kialakított PMFC Shop a hét mindennapján nyitva áll szurkolóink előtt!

Kiemelt partnerünk, a Focivilág pécsi, Forrás Üzletház mélyföldszintjén található üzletében otthonra találó ruházati és ajándékboltunkat a klub részéről Győri János operatív igazgató, Kulcsár Árpád sportszakmai igazgató, Vas László, a Merkatil Bank Ligában szereplő PMFC vezetőedzője, valamint Futó Zsombor, csapatkapitány avatta fel, míg a házigazda szerepét a Focivilág ügyvezetője, Kresz Zoltán töltötte be.

(A képek a Facebook ikonra kattintva tekinthetőek meg!)

A PMFC Shopban mostantól a csapat hivatalos hazai és idegenbeli meze mellett még számtalan egyedi piros-fekete termékek és nélkülözhetetlen, egyben hiánypótló kiegészítők kaphatók és a kínálat folyamatosan bővül majd az elkövetkezőkben. Hétköznaponként és szombaton 9:00-től 19:00 óráig, míg vasárnap 9:30-től 17:30-ig tart nyitva a PMFC Shop, így akár mérkőzésnapon is mindenki beszeretheti szerelését! A termékek már webshop-on keresztül is elérhetőek, részletek ITT!

OLVASTA MÁR?

Győzelem a Kozármisleny elleni derbin

A PMFC Danijel Romic hajrában szerzett góljával 1-0-s sikert aratott hazai pályán a Kozármisleny FC felett. Az NB III Közép-csoport 15. fordulójának baranyai rangadóján a ...
Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram