Nikic Nemanja közös megegyezéssel távozik

A több játéklehetőség érdekében közös megegyezéssel szerződést bontottunk Nikic Nemanjával.

A vajdasági Szabadkán született 23 esztendős védekező középpályás a szerb FK Spartak Subotica együttesében nevelkedett, míg a felnőttek mezőnyében a harmadosztályú FK Backa színeiben mutatkozott be. Ezt követően megfordult második ligás CSK Celarevo gárdájában, majd pedig 2019 elején az NB III-as Szentlőrinchez került. A magyar állampolgársággal is rendelkező labdarúgó tavaly nyáron érkezett az akkor még az NB III-ban szereplő PMFC csapatába.

A középpályás a 2019/2020-as csonka harmadosztályú bajnokságban 8-szor volt kezdő és 10-szer csereként lépett pályára, míg a Magyar Kupában 4 találkozón szerepelt. A Merkantil Bank Liga idei kiírásában 10 forduló alatt 1-szer tudott csereként játszani, míg 3 másodosztályú találkozót a kispadról figyelt végig. A több játéklehetőség érdekében közös megegyezéssel szerződést bontottuk a 23 esztendős labdarúgóval, aki várhatóan visszatér a szintén NB II-es Szentlőrinchez.

Nikic Nemanjának szívből köszönjük a PMFC-ért tett erőfeszítéseit, egyúttal további sportpályafutásához sok sikert kívánunk!

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram