Tölgyesi Viktorral erősítettünk!

A pályafutását a PMFC-ben folytató 28 éves rutinos középpályás a Békéscsabával NB I-es, míg a Tiszakécskével másodosztályú feljutást harcolt ki korábban.

Klubunk a napokban mindenben sikeresen megállapodott Tölgyesi Viktorral, akinek érkezésével várhatóan véglegessé vált NB II-es labdarúgócsapatunk őszi játékoskerete. Az 1992. január 18-án, Kecskeméten született, korábbi utánpótlás válogatott középpályás 2009-ben mutatkozott be a felnőttek között az NB I-ben. Emellett tagja volt a KTE 2011-es Magyar Kupa-győztes, illetve 2012-ben Ligakupa-ezüstérmes gárdájának. A lila-fehérektől először egy féléves kitérő erejéig az NB II-ben szereplő Gyirmótban szerepelt kölcsönben, illetve két szezont Békéscsabán töltött. A Békés megyei alakulattal ráadásul a 2014/2015-ös szezon végén sikeresen feljutott az élvonalba. Pályafutását ezt követően a másodosztályú Ajka csapatában folytatta, míg legutóbb 2017 és 2020 között Tiszakécskén játszott, ahol szintén NB II-es feljutást harcolt ki társaival.

TölgyesiKulcsár

– Nem egészen egy hete érkeztem a PMFC-hez, ahol egy nagyon befogadó társaság fogadott az öltözőben. Fontos, hogy a sikeres szereplés érdekében egy irányba húzzon a csapat, az eddig látottak alapján pedig nagyon céltudatos csapatba kerültem, akik képesek egymásért küzdeni – számolt be pécsi tapasztalatairól Tölgyesi Viktor. – Igazán a középpálya közepén érzem magam otthonosan, legyen akár védekezőbb, vagy támadóbb a szerepkör. Vas László vezetőedző majd eldönti, hol számít rám a pályán. Van még egy kis lemaradásom, március óta nem játszottam bajnokit, viszont a válogatott szünet után már közel a legjobb formába tudok teljesíteni. Nem vagyok türelmetlen, ott leszek, amikor a csapat segítségére tudok lenni. Célom, hogy a pécsi labdarúgást segítsem – nyilatkozta újdonsült középpályásunk, akinek választása a 88-as mezszámra esett.

Tölgyesi Viktornak sok sikert kívánunk piros-feketében!

OLVASTA MÁR?

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram