Maszkot fel, irány a PMFC Stadion!

Kérjük, tartsák be az október 23-tól érvényes kormányrendeletet, melynek értelmében kötelező a szájmaszk viselése a PMFC Stadionban!

Péntektől, azaz 2020. október 23-tól kötelező a szájmaszk rendeltetésszerű viselése a szabadtéri rendezvényeken és a sportrendezvényeken is a Magyar Közlönyben csütörtök este megjelent kormányrendelet szerint – olvasható többek között a koronavirus.gov.hu oldalon.

“A rendelet értelmében a sportrendezvényeken csak a sportolóknak, az edzőknek, a mérkőzésvezetőnek, a versenybírónak és a segítőinek nem kell maszkot viselnie. Azt, aki a sportrendezvény szervezőjének felszólítása ellenére sem visel maszkot, a rendezvény szervezője köteles felszólítani a helyszín elhagyására” – fogalmaz a rendelet.

A fentiek értelmében kérjük szurkolóinkat, hogy már a vasárnapi Gyirmót FC Győr elleni hazai bajnoki meccstől kezdődően a PMFC Stadionba való belépéskor is viseljenek szájmaszkot, amelynek szabályszerű (szájat és orrot is teljesen eltakaró) hordása minden 6. életévét betöltött személynek a rendezvény teljes időtartama alatt kötelező!

122312385_468190394134697_1316119651227745720_n

Vásárolj PMFC szájmaszkot a Focivilágban található PMFC Shopban és 500 Ft-tal támogatod a pécsi gyermektraumatológiai ellátás fejlesztését és a gyerkőcök magasabb szintű ellátását. A gyűjtés a Visszatérés Alapítvány (Pécsi Gyermekklinika Sebészeti Osztály) részére a Focivilág Pécs Kft. és a PMFC közös szervezésében zajlik december 15-ig.

A PMFC szájmaszk ára – klubunk alapításának évére utalva – 1950 Ft, és kizárólag a Focivilágban található PMFC Shopban elérhető, most szombaton és még vasárnap is. Közös érdekünk egymás és a saját magunk egészségének megőrzése, kérjük, viselkedjünk felelősen! Szurkoljunk biztonságban és vigyázzunk egymásra, szurkolótársainkra! Hajrá, Pécs!

A Magyar Közlönyben megjelent teljes közleményt ide kattintva elolvashatja!

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram