Hivatalos állásfoglalásra várunk

fb_cibalia-2-1-1000x381

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a hazánkban fokozódó koronavírus-járvány kapcsán 2020. november 4-től újabb szigorító intézkedéseket vezet be Magyarország Kormánya, többek között azt, hogy a rendezvényeken, ideértve a sportrendezvényeken is csak minden harmadik széken lehet ülni és a szájmaszk viselése továbbra is kötelező!

Az éjféltől hatályba lépő rendelet már a szerdán 18:00 órakor kezdődő PMFC – Vasas FC NB II-es labdarúgó mérkőzésre is érvényes, s mivel a kellő biztonsági távolság megtartása a PMFC Stadion infrastrukturális helyzetét figyelembe véve kötött, így jelenleg azt csak az északi A-F jelzésű ülőhelyi főlelátón tudnánk megvalósítani.

Az állóhelyi B-közép, valamint Vendégszektor megnyitása kapcsán klubunk állásfoglalást kért a Magyar Labdarúgó Szövetségtől, a hivatalos tájékoztatásig azonban fenntartjuk annak a lehetőségét is, hogy esetlegesen csak az ülőhelyi főtribün kerül megnyitásra, amelynek biztonságos befogadóképessége így maximum 960 főre csökken le.

A PMFC vezetősége ez esetben úgy is határozhat, hogy a beléptetésnél a PMFC bérletesei, valamint a meccsre már megváltott belépőjeggyel rendelkezők élveznek előnyt, a fennmaradó helyeket pedig ezt követően érkezési sorrendben értékesítjük. Ezzel egyidejűleg az elővételes jegyárusítást a klubházban határozatlan ideig felfüggesztjük!

Természetesen amint bővebb információkkal rendelkezünk, arról azonnal beszámoltunk hivatalos kommunikációs felületeinken. A PMFC- Vasas FC mérkőzést az angyalföldiek YouTube-csatornája élőben közvetíti, míg honlapunkon élő, szöveges közvetítéssel jelentkezünk. Kérjük szurkolóink türelmét és megértését!

OLVASTA MÁR?