Zárt kapuk mögött folytatjuk az NB II-ben!

122486016_847612042667001_7979280153469180800_o

Kedd éjféltől újabb, a sporteseményeket is érintő korlátozó intézkedések léphetnek életbe.

Magyarország miniszterelnöke, Orbán Viktor hétfőn délelőtt a Facebook-oldalán bejelentette, hogy amennyiben az Országgyűlés megadja a kormánynak a rendkívüli felhatalmazást és a képviselők megszavazzák az előterjesztést, akkor kedd éjféltől újabb korlátozások léphetnek életbe, amelyek a sportéletet is érintik.

A miniszterelnök arról is beszélt, hogy a tervezett intézkedések között a kijárási tilalom szigorítása mellett – este 8 és reggeli 5 óra között mindenkinek otthon kell lenni, csak munka miatt vagy rendkívüli indokkal lehet az utcán tartózkodni – a sporteseményeket csak zárt kapuk mögött lehet megrendezni.

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Klubunk tervei között szerepel, hogy ezután minden hazai Merkantil Bank Liga mérkőzésről élő stream formájában, online módon tudósítunk majd a PMFC TV YouTube-csatornán, hogy szurkolóink és az érdeklődők ne maradjanak PMFC-meccs nélkül és ezáltal első kézből értesülhessenek a történésekről.

Természetesen, mint minden egyesület, úgy a PMFC is az Magyar Labdarúgó Szövetség részletesebb tájékoztatására vár, ugyanakkor várhatóan a szigorítások miatt szabadtéren az amatőr tömegsport is tilos lesz, amely pedig a PMFC teljes utánpótlását érinti. Amint bővebb információkkal rendelkezünk, tájékoztatást adunk honlapunkon.

OLVASTA MÁR?

pmfc-bekescsaba-033

Mindenkinek kijár a gratuláció!

A PMFC 10-0-re nyert az NB III Közép-csoport 15. fordulójában megrendezett bajnokin a Dabas-Gyón FC otthonában. A nem mindennapi esőt és gólzáport hozó meccset követően ...