Szomszédvári rangadó, zárt kapuk mögött

NB II-es labdarúgócsapatunk vasárnap szurkolók nélkül fogadja a Kaposvári Rákóczi FC-t a Merkantil Bank Liga 17. fordulójában.

A válogatott eredményes EB-pótselejtezőjét, valamint Nemzetek Ligája szereplését követően a 17. fordulóval folytatódik a Merkantil Bank Liga. Vas László vezette NB II-es együttesünkre pikáns mérkőzés vár, ugyanis november 22-én, vasárnap 17:00 órakor a jelenleg a 11. helyen álló Kaposvári Rákóczi FC gárdáját fogadjuk zárt kapuk mögött a Stadion utcában.

fb_cover_kaposvar (2)

Mint ismert, csapatunk az eddigiek során 3 vereség mellett 5 ízben játszott döntetlent és 8-szor győztesen hagyta el a játékteret, 8 kapott gólunk mellett pedig 17-szer vettük be az ellenfelek hálóját. Legutóbbi hat bajnokink során ráadásul 5 győzelem és 1 döntetlen a mérlegünk, így pontazonossággal a 4. helyről várhatjuk a vasárnapi Kaposvár elleni szomszédvári rangadót.

A koronavírus járvány elleni védekezés kapcsán hozott hatályos kormányrendelet értelmében november 10-e éjféltől újabb korlátozások léptek életbe, amelyek a sportéletet is érintik. Ezek közül az egyik legfontosabb, hogy a sporteseményeket csak zárt kapuk mögött lehet megrendezni. A tiltás vonatkozik a november 22-i PMFC – Kaposvári Rákóczi FC bajnokikra is!

Felhívjuk a szurkolók és a vendégek figyelmét, hogy a mérkőzésre a két klubcsapat résztvevőin és hivatalos személyein kívül nem áll módunkban nézőket beengedni. Klubunk a zárt kapus találkozóról élő stream formájában, online módon is tudósít a PMFC TV YouTube-csatornán, hogy szurkolóink és az érdeklődők ne maradjanak PMFC-meccs nélkül!

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram