Hivatalos közlemény

A Kaposvári Rákóczi FC nemrég hivatalos halasztási kérelemmel fordult klubunkhoz és az MLSZ-hez a 2020. november 22-én, vasárnap 17:00 órára kiírt PMFC elleni Merkantil Bank Liga-mérkőzéssel kapcsolatban.

Vezetőségünk a szakmai stábbal egyeztetve arra az álláspontra jutott, hogy amennyiben van rá mód, úgy támogassuk a Kaposvár halasztási kérelmét. Tervünkben szerepelt ezért, hogy megfelelő dátum esetén egy későbbi időpontban játsszuk le a Rákóczi elleni összecsapást. Az MLSZ szabályai szerint az őszi szezonból elmaradt bajnoki mérkőzéseket 2021. január 31-ig van lehetőség pótolni.

Az MLSZ-szel egyeztetve kerestük a megfelelő időpontot, amikor pótolhattuk volna a mérkőzést, de a versenynaptár sűrűsége és a felkészülési időszak rövidsége miatt nem találtunk számunkra szakmailag megfelelő időpontot. Bármennyire is szerettünk volna belemenni a hétvégi találkozó halasztásba, nem marad más választásunk, minthogy lejátsszuk a Kaposvár elleni hazai összecsapást.

– Sajnálatos módon most már nincsenek válogatott szünetek, ahová be tudtuk volna illeszteni a Kaposvár elleni meccset, a januári felkészülés alatt pedig nem játszhatunk bajnokit – indokolta döntését Kulcsár Árpád, sportszakmai igazgatónk. – Mi is voltunk hasonló helyzetben, Szolnokon szinte a teljes stáb és hat játékos, míg Szegeden nyolc labdarúgónk hiányzott a vírus miatt.

Amint azt sportszakmai igazgatónk hozzátette, NB II-es labdarúgócsapatunk sem tud teljes kerettel kiállni, visszatérőink közül nem mindenki lesz bevethető állapotban. A játékosok egészsége érdekében minden protokollnak megkívánunk felelni, a kiesést pedig nem lehet egyről a kettőre visszanyerni. A Kaposvár fertőzött játékosainak és stábtagjainak is mielőbbi gyógyulást kívánunk!

fb_cover_kaposvar (2)

A november 22-én, vasárnap 17:00 órakor kezdődő PMFC – Kaposvári Rákóczi FC NB II-es mérkőzést stream formában élőben közvetítjük a PMFC TV YouTube-csatornán, amelyre feliratkozva biztosan nem marad le a meccsről!

OLVASTA MÁR?

Öregfiúk: Sellye – PMFC 2-4

Öregfiúk labdarúgócsapatunk idegenbeli győzelemmel kezdte a tavaszi szezont. A PMFC öregfiúk-gárdája az élről várta az Öregfiúk Baranya Megyei I. osztály küzdelmeinek alapszakaszbeli 12. fordulóját. A ...
Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram