Felkészülés: PMFC – Paksi FC 1-3 (1-1)

Katona Levente már a 3. percben megszerezte idei legelső téli felkészülési mérkőzésünk első gólját, ám az NB I-es Paks fordítani tudott ellenünk.

NB II-es labdarúgócsapatunk a felkészülési időszak első hetének zárásaként az NB I-es Paksi FC ellen játszotta első téli edzőmeccsét. A zárt kapuk mögött Szentlőrincen rendezett találkozón Vas László vezetőedző a Hermány – Sági, Rácz, Preklet, Katona – Kónya, Bartha, Geiger, Óvári – Keresztes, Bajner tizenegyet küldte pályára együttesünket. A lendületes kezdésnek köszönhetően már a 3. percben sikerült betaláltunk a zöld-fehérek hálójába. Óvári szabadrúgását ugyan még kitolta a jobb felsőből Rácz kapus, de Katona ismétlésére már nem érhetett oda, 1-0. A játékrész hajrájára a paksiak átvették az irányítást, ami Haraszti 35. percben szerzett góljával csúcsosodott ki, így 1-1-el ért véget az első félidő.

A második játékrészre a Hermány (Vukman, 60.) – Batizi-Pócsi, Króner, Gajág, Németh – Grabant, Tölgyesi, Bischoff, Hegedűs – Tihanyi, Adamcsek összeállítással álltunk fel. Ugyan a lehetőségeink ezúttal is megvoltak, újabb találatot a tolnaiak szereztek. Az 53. percben Nagy kapott egy jó labdát laposan a jobb oldalról, és éles szögből ugyan, de a hálóba talált, 1-2. Az edzőmeccs hajrájában aztán ismét a paksiak voltak eredményesek, miután a 84. minutumban Hahn vezetett egy kitűnő támadást a baloldalon, és tört be a tizenhatoson belülre, lövését a pedig az ekkor már a kapunkban álló Vukman nem tudta megfogni, 1-3. Következő felkészülési meccsünket a Soroksár SC vendégeként játsszuk január 16-án.


Felkészülési mérkőzés. Szentlőrinc, zárt kapuk mögött.
PMFC – Paksi FC 1-3 (1-1)
Gólszerzők: Katona (3.), ill. Haraszti (35.), Nagy (53.), Hahn (84.)

PMFC: 1. félidő: Hermány – Sági, Rácz, Preklet, Katona – Óvári, Bartha, Geiger, Keresztes – Kónya, Bajner. 2. félidő: Hermány (Vukman, 60.) – Batizi-Pócsi, Króner, Gajág, Németh – Grabant, Tölgyesi, Bischoff, Hegedűs – Tihanyi, Adamcsek. Vezetőedző: Vas László.

Paksi FC: Rácz – Lorentz, Böde, Szabó, Forgács – Osváth, Papp (67.), Bognár – Haraszti (73.), Nagy (67.), Sajbán (78.).  Cserék: Hegedüs, Hahn (67.), Bertus, Szabó B. (78.), Bognár D. (67.), Budai I. (73.). Vezetőedző: Bognár György.


Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram