Meccstörténelem: Szentlőrinc – PMFC

A harmadosztályban korábban hétszer találkoztunk a Szentlőrinccel, míg az NB II-ben a második összecsapás következik.

Idegenben folytatja bajnoki szereplését NB II-es együttesünk, amely a Merkantil Bank Liga 26. fordulójában a Szentlőrinc vendégeként lép pályára vasárnap 14:00 órakor. A két baranyai gárda eddig nyolcszor mérkőzött meg egymással, az NB III-ban korábban hét, míg az NB II-ben egy egymás elleni összecsapás fejeződött be. Az összetett mérleg két vereség, egy döntetlen és öt győzelem, míg a gólarány 15-10 a PMFC javára.

Vendégeként a vasárnapi lesz az ötödik fellépésünk a Szentlőrinc ellen. Egy győzelem és egy döntetlen mellett két alkalommal maradtunk alul a szintén piros-feketék otthonában, ahol összesen kilenc hazai és nyolc pécsi gól született, igaz ezek mindegyike a harmadosztályban esett meg. Legutóbb tavaly augusztus 30-án játszottunk a szomszédos baranyai alakulattal, akkor Grabant, illetve Adamcsek góljaival nyertünk itthon 2-0-ra.

A Szentlőrinc – PMFC NB II-es összecsapás zárt kapuk mögött kerül megrendezésre. A rendezők, valamint a rendőrség fokozottan felhívja a szurkolók figyelmét, hogy ne induljanak el a találkozó helyszínére! Tájékoztatjuk drukkereinket, hogy az MTVA engedélyével élőben közvetítjük a vasárnapi idegenbeli bajnoki mérkőzést hivatalos YouTube-csatornánkon, a PMFC TV-n. Emellett pedig online tudósítással is jelentkezünk.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram