PMFC öregfiúk: Tripla dupla a Kökény ellen

Öregfiúk csapatunk végig vezetve aratott sikert, a Kökény ellen 6-1-re megnyert bajnokin hárman is dupláztak.

Második tavaszi bajnoki találkozóját is nagyarányú győzelemmel zárta a PMFC öregfiúk-labdarúgócsapata, amely a korábbi Pellérd elleni 11-0-s sikert követően legutóbb a Kökény FC gárdáját győzte le 6-1-re a bajnokság 15. fordulójában. A pécsiek közül Nagy Antal, Lóth József és Pataki Tamás tudott duplázni, míg a kökényiek szépítő találatát Kaszás János szerezte. A PMFC öregfiúk legközelebb április 3-án, szombaton 15:30-kor Sásdon lép pályára.

– A második tavaszi mérkőzésen ismét magabiztos győzelmet arattunk. A Covid-járvány sajnos a keretünket is érinti, ezért nem tudtunk teljes létszámmal kiállni. Ennek ellenére végig domináltunk a Kökény ellen, sikerült hamar megszerezni a vezetést, amit további szép gólok követtek. Több, az őszi szezonból elmaradt bajnokin vár még lejátszásra, jó eredményekkel továbbjutást érő helyre várjuk a csapatot – nyilatkozta Élő Tibor, a PMFC öregfiúk csapatvezetője.

AutóCity Volkswagen Megyei Öregfiú np – id. Dárdai P. csoport 13. forduló
PMFC – Kökény FC 6-1 (2-1)
Gsz.: Nagy A. (11., 62.), Lóth (19., 70.), Pataki (54., 80.)
PMFC: Retkes – Lehota, Soós L., Sági, Kiss – Élő, Soós A., Lóth, Kincses, Pataki – Nagy A.

OLVASTA MÁR?

Bemutatkoznak „újoncaink”

Alig egy hete, a téli átigazolási időszak utolsó napján csatlakozott a PMFC NB III-as keretéhez két új játékosunk, Nyárasdi Zsombor és Koval Viktor. A 25 ...
Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram