Két bajnokival folytatjuk a héten

Szerdán a Szolnoki MÁV FC-t fogadjuk, vasárnap pedig a Gyirmót FC Győr együtteséhez látogatunk az NB II-ben.

A siófoki sikert követően ezen a héten két bajnokit játszik NB II-es csapatunk, amely előbb szerdán 18:15-kor Szolnoki MÁV FC együttesét fogadja a Merkantil Bank Liga 31. fordulójában. A Tisza-parti alakulat ellen ősszel nagyot küzdve (0-1) szereztük meg a három pontot idegenben, ám a bajnoki tabellán elfoglalt jelenlegi 10. helyezésük ellenére a szerdai visszavágó is nagy csatát ígér a Stadion utcában.

A hazai erőpróbát követően vasárnap Gyirmótra látogatunk, ahol 16:30-tól a jelenleg egy ponttal előttünk álló Gyirmót FC Győrrel játszunk az NB II 32. játéknapjának alkalmából. A sárga-kékek ellen legutóbb itthon Geiger Norbert góljával 1-0-ra nyertünk. Csertői Aurél gárdája tavasszal még nem kapott ki, legutóbb az FC Ajka nyolc meccses veretlenségi sorozatának vetettek véget.

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy mindkét bajnoki találkozó zárt kapu mögött kerül megrendezésre, ugyanakkor szurkolóink élőben követhetik az eseményeket: a szerdai PMFC – Szolnoki MÁV FC (18:15) találkozót az M4 Sport közvetíti, míg a vasárnapi Gyirmót FC Győr – PMFC (16:30) összecsapást a házigazda YouTube-csatornáján láthatják élő stream formájában.

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram