PMFC eSport: Vasárnap a vasiakkal meccsezünk

A HPCL másodosztályának 3. játéknapján eSport csapatunk ellenfele a még veretlen eSport Szombathely gárdája lesz.

Egy hét szünet után vasárnap folytatódik eSport együttesünk számára a bajnokság. A HPCL másodosztályának 3. fordulójában az eSport Szombathely ellen játszanak a pécsiek. A két csapat jól ismeri egymást, az előző szezonban az akkor a kiesés ellen küzdő Szombathely ellen csupán két döntetlenre futotta. Az első mérkőzésen Balogh Nikolett vette be a vasiak kapuját, amivel 1-1 lett a végeredmény. A második találkozón pedig már 2 góllal is vezetett a Szombathely, amikor érkezett Czuppon és Balogh, 2-2-re mentve a találkozót.

A szombathelyi csapat jelenleg veretlenül, 2 győzelemmel és 2 döntetlennel áll az 5. helyen, míg a PMFC 3 győzelemmel és 1 vereséggel a 3. helyen tanyázik. A szombathelyi gárda legismertebb játékosa a támadó Jordán Benedek, aki az Ultimate Team játékmód egyik legjobb játékosának számít Magyarországon, így rá egészen biztosan duplán kell majd figyelnie a pécsi védelemnek. Az előző forduló jól sikerült a PMFC eSport számára, ezt mutatja, hogy a „Hét csapatába” három játékosunk is bekerült Kárpáti Krisztofer, Rab Gábor és Kovács Attila személyében.

– Szombathelyi kötődésem miatt számomra ez egy igazi presztízs összecsapás lesz – kezdte játékosunk, aki őriszentpéteri lakos és Szombathelyre jár középiskolába. – Elvárásom egyértelműen a 6 pont megszerzése. Nem számítok könnyű mérkőzésre, hisz a tavalyi szezonban is meggyűlt a bajunk támadósorában egyénileg képzett, profi 1v1 játékosokkal szemben – mondta a hétvége előtt középhátvédünk, Szemán Máté, aki végül a szokásokhoz híven elárulta tippjét a találkozóról.

Szemán Máté tippje:
1. Meccs: PMFC – Szombathely, 2-0
2. Meccs: Szombathely – PMFC 1-3

A PMFC eSport – eSport Szombathely találkozót április 11-én, vasárnap 20:00 órától élőben közvetítjük eSport szakosztályunk Facebook-oldalán, amelyet ITT követhet be.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram