Köszönünk mindent!

Távozik a PMFC-től Hermány Bence, akinek további pályafutásához nagyon sok sikert kívánunk.

Hermány Bence 2020 augusztusában csatlakozott NB II-es labdarúgócsapatunkhoz. A rutinos, 31 esztendős hálóőr a Merkantil Bank Liga 2020/21-es szezonjában végig segítette Helesfay Donátot, akit ezáltal folyamatosan extra teljesítményre motivált. Hermány Bence a bajnokságban a WKW ETO FC Győr ellen, míg a MOL Magyar Kupában a Makó FC, az SBTC, valamint a Szombathelyi Haladás elleni összecsapáson védte a kapunkat. Mindezek ellenére távozó hálóőrünk nagyon is sokat hozzátett az idény során elért sikerekhez és ezáltal csapat 4. helyéhez.

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

– Köszönöm a vezetőségnek, különösképpen Sólyom Csabának, hogy itt lehettem. Családommal együtt nagyon megszerettük a várost. Sajnálom, hogy a pályán nem tudtam többet hozzátenni a sikerekhez, valamint, hogy a szezon felében kint kellett maradniuk a szurkolóknak. Remek közösséget hagyok magam mögött, de bízom benne és szurkolok a csapatnak, hogy minél előbb a legmagasabb osztályban szerepelhessenek – zárta búcsúzóul Hermány Bence, akinek ezúton is köszönünk mindent és további pályafutásához sok sikert kívánunk!

OLVASTA MÁR?

Zárjuk együtt itthon a szezont!

Vasárnap délután a PMSC Öregfiúk gálameccset játszik a Magyar Öregfiúk Válogatottal, ezt követően pedig NB II-es labdarúgócsapatunk a Tiszakécskei LC-t fogadja a bajnokság záró fordulójában. ...
Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram