Szurkolói infók a békéscsabai meccsre

Védettségi igazolvány használata, jegyvásárlás, kapunyitás, megközelítés, parkolás, stadionbüfé, közvetítés – minden részlet egy helyen.

2021. november 7-én, vasárnap 19:30-tól a Merkantil Bank Liga 15. fordulójában a Békéscsaba 1912 Előre együttesének vendégeként lépünk pályára a Kórház utcai Stadionban. Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy bár a hatályban lévő kormányrendeleteknek megfelelően a sportrendezvények nézők előtt kerülnek megrendezésre, azonban a helyszíni szurkoláshoz – több kitétel mellett – fontos feltétel a védettségi igazolvány megléte. A korábban már megszokott szurkolói tájékoztatást a hétvégi mérkőzés előtt is friss és hasznos információkkal egészítettük ki, ezért kérjük, hogy jegyvásárlás – majd a stadionba való belépés – előtt minden szurkoló alaposan tanulmányozza azt.

– VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNY

  • Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy bár a hatályban lévő kormányrendeleteknek megfelelően a sportrendezvények nézők előtt kerülnek megrendezésre, azonban a helyszíni szurkoláshoz – több kitétel mellett – fontos feltétel a védettségi igazolvány megléte. Sportrendezvényen nézőként érvényes védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőttek, valamint a felügyeletük alatt lévő, tizennyolcadik életévüket be nem töltött személyek vehetnek részt. 18 éven aluli szurkolóink felnőtt felügyelete nélkül kizárólag érvényes védettségi igazolvánnyal léphetnek be a létesítménybe!
  • Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a létesítménybe való belépést megelőzően a biztonsági szolgálat szakemberei ellenőrizni fogják az érvényes védettségi igazolvány és a személyazonosításra szolgáló arcképes igazolvány együttes meglétét! Ezek hiányában a biztonsági szolgálat a belépést köteles megtagadni. Ez alól kivételt képezhet a tizennyolcadik életévét be nem töltött személy életkorának ellenőrzése, ha a kiskorúság ténye nyilvánvaló. Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a védettségi igazolványt nem helyettesíti az oltás beadásakor kapott írásos dokumentum, így a létesítménybe való belépéskor azt a biztonsági szolgálat nem fogja elfogadni!

– PÉNZTÁR ÉS KAPUNYITÁS

  • A mérkőzés napján – 2021. november 7-én, vasárnap – a helyszínen a jegypénztárak és a kapuk 18:30-kor nyitnak. A helyszíni pénztárban készpénzes és bankkártyás fizetés egyaránt lehetséges. A vendégtribün megnyitott részén 216 ülőhely (fehér színű) áll rendelkezésre. Kérjük a szurkolókat, hogy időben érkezzenek a stadionhoz, illetve kövessék a rendezők iránymutatásait! Tartsák be a vonatkozó pályarendszabályokat, tartózkodjanak a pirotechnikai eszközök használatától! A ruházat és csomagátvizsgálás során a rendőrség és a rendezők körültekintően fognak eljárni a tiltott eszközök bevitelének megakadályozása érdekében.

– JEGYVÁSÁRLÁS

  • Jegyárak:
    Felnőtt: 1500 Ft
    Nyugdíjas, diák: 1000 Ft
    15 éves kor alatt a belépés díjmentes.
  • A belépőjegy megváltásához nem kötelező a személyi igazolvány bemutatása, azonban a stadionba való belépéshez és a mérkőzések látogatásához továbbra is a védettségi kártya és a fényképes személyi igazolvány együttes megléte szükséges! Megkérjük szurkolóinkat, hogy kedvezményes jegy vásárlása esetén az arra jogosító okmányokat tartsák maguknál, beléptetésnél a biztonsági szolgálat munkatársai ellenőrizhetik azokat!

– MEGKÖZELÍTÉS, PARKOLÁS

  • Kórház utcai Stadion: 5600 Békéscsaba, Kórház utca 6. A vendég drukkerek a számukra kijelölt, Munkácsy Hotellel ferdén szemben található őrzött parkolóban, biztonságos körülmények között állíthatják le gépjárműveiket és a Kórház utcán átkelve, a 1-es számú kapun léphetnek be a mérkőzésre. A parkolás ingyenes.

– BÜFÉ

  • A vendégszektorban 18:30-tól büfé üzemel.

– ÉLŐKÉPES KÖZVETÍTÉS

  • Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a Merkantil Bank Liga 15. fordulójában megrendezésre kerülő Békéscsaba 1912 Előre – PMFC bajnoki találkozót az M4 Sport+ (A csatorna a Duna World helyén található) élőben fogja közvetíteni.
Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram