Nikitscher Tamás a PMFC-ben folytatja

A középpálya több posztján is bevethető fiatal játékos NB II-es labdarúgócsapatunk első téli érkezője.

A 22 éves, 190 centiméter magas játékos 1999. november 3-án született Zalaegerszegen, gyermekként a ZTE-ben kezdett el futballozni, majd 17 esztendős korától a DVSC utánpótlás-csapataiban pallérozódott, ahol végigjárta a korosztályos ranglétrát, a második számú csapatban pedig csapatkapitánynak is megválasztották a társak. A kis Lokiban meghatározó szerepet vállalt a megyei bajnokság megnyerésében, ezáltal az NB III-ba való feljutásban is.

A 2020/21-es idényben a másodosztályban akkor újoncnak számító DEAC alakulatához került. Az Egyetemisták színeibe 23 NB II-es találkozón játszott és 1 gólt szerzett, ami ráadásul három pontot érő találat volt a Soroksár elleni összecsapáson. A tavaly őszi idény során a harmadosztályban eredményesen szereplő Makó FC-t erősítette. A fiatal középpályás pályafutását klubunknál folytatja, első téli igazolásunk ennek kapcsán nyilatkozott honlapunknak:

Nikitscher Tamás a PMFC első téli igazolása!

”A PMFC magasabb szintet képvisel, a játék pedig gyorsabb gondolkodást követel meg a pályán. A fizikális felépítésem, valamint, hogy középpályán 6-os és 8-as pozícióban is bevethető vagyok, a csapat előnyére válhat. Szeretnék gólokkal, gólpasszokkal, vagy akár jó játékkal segíteni, hiszen közös célunk, hogy tavasszal minél több győzelmet szerezzünk. Nagyon befogadó közegbe kerültem, pozitív vagyok a jövővel kapcsolatban” – mondta új igazolásunk, Nikitscher Tamás.

Névjegy: Nikitscher Tamás
Születésnap: 1999.11.03.
Születési hely: Zalaegerszeg
Poszt: középpályás
Mezszám: 44
Nemzetiség: Magyar
Magasság: 190 cm
Testsúly: 86 kg
Előző klubja: Makó FC

Nikitscher Tamásnak ezúton kívánunk nagyon sok sikert a PMFC-ben!

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram