Vasárnap a Szentlőrincet fogadjuk

Ellenfél-les: Bemutatjuk a január 30-án a PMFC Stadionba látogató vendégcsapatot.

A 21. fordulóval folytatódnak a Merkantil Bank Liga küzdelmei, NB II-es labdarúgócsapatunk a 2022-es év első tétmérkőzésén a Szentlőrinc együttesét fogadja január 30-án, vasárnap 13:00 órai kezdettel a PMFC Stadionban. Amint arról beszámoltunk, a hét elején a két baranyai klub közösen megállapodva kérvényezte az MLSZ-től a bajnoki találkozó elhalasztását és annak lejátszását egy későbbi időpontban, amelynek azonban a csapatot hátráltató vírushelyzet ellenére nem adtak helyt, így a szomszédvári összecsapás az előzetesen kiírtak szerint kerül megrendezésre hétvégén.

Marian Sluka fiatalos, ám erős keretében nem volt nagy átalakulás a téli átigazolási időszak során, a Szentlőrincnél elbúcsúztak Petró Balázstól és Cenaj Drilontól. Lejárt a kölcsönszerződése Hajnal Gergelynek (BFC Siófok), Kovács Máténak (MTK Budapest) és Ujvárosi Ádámnak (Vasas FC), míg az MTK-tól kölcsönbe érkezett a korábban a Dinamo Zágrábot is megjárt, bosnyák U21-es válogatott Andrija Drjlo, valamint szintén a budapesti kék-fehérektől tért vissza a 21 éves Nagy Barnabás, aki tavaly ősszel kilenc mérkőzésen volt kezdő az MTK Budapest NB I-es gárdájában.

A mögöttünk két ponttal a 12. helyen álló szentlőrinciek az őszi félév során 6 vereség mellett 9 alkalommal szereztek pontot, illetve 5-ször győztesként hagyták el a pályát. Legeredményesebb játékosuk korábbi NB I-es csatárunk, Grumics Miroszláv, illetve a házi góllövőlistán vele holtversenyben 6 gólos Harsányi István. Hétvégi vendégeinkkel eddig 7-szer az NB III-ban, illetve 3-szor az NB II-ben találkoztunk. Várjuk vasárnap a szurkolókat, hogy egy utolsó percekig kiélezett szomszédvári bajnokin ismét együtt buzdíthassuk a csapatot. Jegyvásárlási és további infók ITT olvashatóak!

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram