Fogjunk össze és segítsünk együtt!

Gyere ki a szerda esti meccsre és hozz magaddal valamit a kárpátaljai magyarok megsegítésére.

Klubunk a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Dél-Dunántúli Regionális Központjával együttműködve adománygyűjtést szervez, melynek elsődleges célja az Ukrajnából, különösen Kárpátaljáról a háború elől menekülők magyarok megsegítése. Ennek érdekében összefogásra hívjuk fel szurkolóinkat!

Amire szükség van, tartós és száraz élelmiszer, konzervek, ásványvíz, gyümölcslevek, gyerek és babaápolási ellátmány (pelenka, tápszer, stb.), tisztálkodási szerek (tusfürdő, sampon, fogkefe, fogkrém, WC papír, stb.), mosópor, öblítő, hálózsák, takaró.

Jótékonysági akciónk a március 9-én, szerdán 18:00 órakor kezdődő PMFC – Vasas FC mérkőzésen indul, a Szigeti út-Szántó Kovács János utca sarkán a Magyar Máltai Szeretetszolgálat mikrobuszában gyűjtőpontot hozunk létre, ahová a meccsre kilátogatva le tudod tenni az adományodat!

Arra szeretnénk buzdítani minden PMFC szurkolót, hogy a lehető legnagyobb létszámban jelenjenek meg a mérkőzésen és lehetőségükhöz mérten támogassák a kezdeményezést, hiszen minden egyes adománnyal a háború elől menekülő kárpátaljai magyarokat segítik!

OLVASTA MÁR?

Vas László: ”Dolgozunk tovább”

NB III-as labdarúgócsapatunk vezetőedzője szerint nem szabad túlértékelni a Taksony SE elleni 8-1-es győzelmet – VIDEÓ. Szabados Tamás, a Taksony SE trénere a következőképpen nyilatkozott ...
Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram