Vas László: Kiélezett mérkőzést várok

A válogatott szünet miatt nem rendeztek bajnoki fordulót az elmúlt hétvégén, vasárnap viszont tovább folytatódik a Merkantil Bank Liga küzdelme. A 30. fordulóban a 8. helyen álló PMFC április 3-án, 17:00 órakor a sereghajtó Szolnoki MÁV FC vendégeként lép pályára a Tiszaligeti Stadionban. Az összecsapásról vezetőedzőnket kérdeztük:

– Az egyik utolsó lehetősége ez a szolnoki csapatnak, hogy pontot, pontokat szerezzen, és a bennmaradásért vívott kemény harcban esélye maradjon az osztály megtartására – fogalmazott a PMFC vezetőedzője, Vas László. – A Szolnok az utolsó meccsein szoros, egygólos csatákon maradt alul, így most is egy nehéz, kiélezett mérkőzést várok. Nyilván a tabella nem fog helyettünk futballozni, viszont ha tudjuk hozni az általunk elvártat és megszokottat, akkor sikerrel térhetünk haza. Ehhez természetesen százszázalékos hozzáállásra van szükség.

Szurkolói információk és jegyvásárlással kapcsolatos tudnivalók ITT.

OLVASTA MÁR?

A 2. helyen telel a PMFC

Harminckilenc megszerzett ponttal az ezüstérmes, feljutást jelentő helyen vonult téli szünetre NB II-es labdarúgócsapatunk, miután múlt vasárnap győzött 2022 utolsó, békéscsabai mérkőzésén. A Weitner Ádám ...
Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram